Rītdien, 4. maijā, jau ceturto gadu pēc kārtas TV3 aicina visu Latviju svinēt Brīvības svētkus. Skaļi, koši, priecīgi, visi kopā un laimīgi – tā ir Brīvības svētku svinību recepte! 

Lielais Es mīlu tevi, Latvija! fināls ir klāt!

Ja Latvija spētu runāt, tā noteikti klusi čukstētu un piemiegtu ar aci trīs cilvēkiem, kuri pēdējo 11 nedēļu laikā izgājuši caur uguni, bet vēl aizvien staro un pavisam noteikti mīl savu Latviju un ir tās diženie patrioti – Es mīlu Tevi, Latvija! vadītājs Artūrs Skrastiņš, komandu kapteiņi Valters Krauze un Jana Duļevska. Brīvības svētku, 4. maija, vakarā plkst. 21:00 skatītāji ar raidījuma komandu tiksies beidzamo, 12. reizi, lai no sirds kopīgi dziedātu, diskutētu, domātu un būtu kopā ar Latviju!

Brīvības svētkos, 4.maijā, ikvienam novēlu domās vai skaļi, bet galvenais ar pārliecību pateikt: „Es mīlu tevi, Latvija!” Svētkos es būšu kopā ar ģimeni un tā, manuprāt, ir pati galvenā izdevušos svētku un skaistu mirkļu atslēga. Būt ar ģimeni, būt Latvijā!” ikvienam novēl Jana Duļevska.

Un, protams, vakarpusē ikviens tiek aicināts izbaudīt jautrību un līksmību visskatītākajā Latvijas pārraidē – spēlē Es mīlu tevi, Latvija! Sezonas noslēgumā par saviem cīņu biedriem J.Duļevska izvēlējusies latviešu operdziedātāju Elīnu Šimkus, dziedātāju Intaru Busuli un aktieri Uldi Dumpi. Savukārt V.Krauze plecu pie pleca spēlēs ar slaveno pianistu Vestardu Šimkus, aktrisi un dziedātāju Rēziju Kalniņu, kā arī aktrisi un politiķi Ausmu Kantāni.

Savukārt Valters Krauze atklāj: „Es esmu lepns par cilvēkiem, ar kuriem kopā spēlēšu Brīvības svētku vakarā, jo ikviens no viņiem ir Latvijas izcilība. Šo cilvēku paveiktais ir augsti novērtējams darbs, tāpēc pret viņiem attiecos ar lielu pietāti un cieņu. Aicinu ikvienu no Jums būt kopā ar mums Brīvības svētkos – pārbaudīt savas zināšanas, un, kas zina, varbūt Jūs zināsiet labāk par mums? Katrā ziņā, mums visiem par to būs prieks!”

dulevska_tv3

Valtera_Krauzes_komanda

Trīs animācijas filmu pirmizrādes

4.maijā TV3 priecēs ar trīs animācijas filmu televīzijas pirmizrādēm! Jau plkst. 8:20 visi mazie skatītāji aicinati pulcēties pie televīzijas ekrāniem, jo būs skatāma Auniņš Šons un lamas (Shaun the Sheep, the Farmer Llamas). Auniņš Šons pamanās aizdoties saimniekam līdzi uz tirdziņu, kur viņu sajūsmina eksotiskie dzīvnieki. Auniņam viņi tā iepatīkas, ka jāliek lietā visa viltība, lai panāktu, ka kopā ar viņu uz mājām dodas arī lamas. Sākumā Šons ir laimīgs par jauniegūtajiem draugiem un pārliecina arī pārējo ganāmpulku, ka lamas ir tieši tas, kas viņiem nepieciešams jautrākai dzīvei. Kādu laiku arī valda nebeidzama jautrība, taču drīz vien lamas sāk justies pārāk ērti savās jaunajās mājās, un Šonam nākas rīkoties, lai glābtu fermu.

Uzreiz pēc tam plkst. 9:05 sagaidiet nākamo animācijas filmu Burvju māja (House of magic), kas stāsta par pamestu kaķēnu, kurš, meklējot patvērumu no vētras, ieklīst dīvainākajā mājā, kādu vien var iedomāties. Māja pieder kādam vecam burvju māksliniekam un to apdzīvo daudz un dažādu radību, kuras ne visas ir sajūsmā par ciemiņu, tāpēc izstrādā plānu, kā no kaķēna atbrīvoties. Viss kļūst vēl sliktāk, kad burvis nonāk slimnīcā, un viņa krustdēls saprot, ka varētu tikt pie naudas, māju pārdodot. Kaķis lūdz pāris jukušu burvja asistentu palīdzību, lai nosargātu savas jaunās mājas. 

MV5BMjU4NzM2MDMyNl5BMl5BanBnXkFtZTgwODUyNjcxMDE@._V1__SX1796_SY900_

Savukārt plkst. 10:50 izbaudiet trešo animācijas filmu Pastaiga ar dinozauriem (Walking with dinosaurs)! Pirmo reizi kino vēsturē skatītāji varēs ieraudzīt un sajust Zemi, kāda tā bija dinozauru laikā. Pastaiga ar dinozauriem ir aizraujošs piedzīvojums, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, kas ļauj skatītājiem nokļūt aizraujošajā, aizvēsturiskajā pasaulē, kurā par varoni kļūst šķietami necils dinozaurs.

MV5BMTc4NDU4NjI4MF5BMl5BanBnXkFtZTgwMjg4MzM2MDE@._V1__SX1796_SY900_

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube