Priecīgi ziņojam, ka medijs RītaKafija.lv ir uzsācis jaunu rubriku “Vienas dienas pārvērtības”, kurā aicināti piedalīties visi tie džentlmeņi, kas noilgojušies pēc satriecošām pārvērtībām. Ko tas jums prasīs? Pilnīgi neko! Mazliet drosmes pieteikumam un dažas stundas laika, lai radītu tavu jauno tēlu kopā ar profesionāliem stilistiem un frizieriem! Dalies ar video un komentāros ieraksti to cilvēku, kura pārvērtības tu vēlētos redzēt šajā raidījumā.

Pirmā raidījuma varonis ir Kristaps Deģis. Viņš ir 24 gadus jauns, precēts vīrietis. 4 mēnešus veca dēliņa tētis, kurš katru dienu priecājas par savu mazuli. Kristaps nāk no Liepājas, kur joprojām dzīvo viņa vecāki, un tur viņš ir ieguvis arī elektromontiera diplomu. Šobrīd kopā ar ģimeni viņš dzīvo Rīgā un strādā par piramīdu meistaru. Kā saka raidījuma varonis, piramīdas palīdz īstenot jūsu vēlmes daudz ātrāk un ar mazāku piepūli. Kristaps atzīst, ka pārvērtības viņam patiesībā bijušas ļoti nepieciešamas, jo viņa darbs lielākoties saistīts ar laika pavadīšanu darbnīcā, kur top piramīdas, un sazināšanās ar klientiem galvenokārt notiek ar interneta palīdzību, kā rezultātā, viņš savam vizuālajam tēlam ikdienā nebija pievērsis nepieciešamo uzmanību.

Kristaps uzreiz pēc pamošanās izdzer glāzi alvejas sulas, tad noskaita Guru mantru un pieraksta pateicības savā īpašajā pateicību blociņā. Dienas iedvesmai katru rīta skatās kādu no “Evan Carmichael” video. Viņam patīk gatavot ēst, viņš sapņo par to, ka kādu dienu kopā ar ģimeni dzīvos laukos kupolmājā, kur piemājas dārziņā dobēs augs burkāni un kāposti. “Mums būs maza lidmašīna, ar ko lidot ciemos pie radiem uz Liepāju un Cēsīm. Novēlu, lai katram cilvēkam būtu pilnīga laime un iemesli būt laimīgam, un lai tā ir tik spēcīga un nesatricināma kā dimants!” skatītājiem vēsta pirmā raidījuma “Vienas dienas pārvērtības” galvenais varonis Kristaps.

Raidījumu skaties šeit:

 

Saistītās tēmas: deģisdienaskristapspārvērtībasvienas

youtube icon
Abonēt youtube