Ja esi reiz bijis Francijā, tad noteikti esi nobaudījis viņu izsmalcinātos kruasānus. Jā, tie ir bezgala gardi, un vienmēr ir vēlme pēc vēl. Varam piedāvāt vienkāršu recepti, kā mājās pagatavot tikpat garšīgus kruasānus ar šokolādi. 

Baudīs kā liels, tā mazs.

Sastāvdaļas:

  • 300 grami kārtainās mīklas
  • 150 grami šokolādes krēma (iesakām “Nutella”)
  • 1 viegli saputots olas dzeltenums

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādu temperatūrai, izvēlies cepamo pannu, tajā ieklāj cepamo papīru.

Paņem kārtainās mīklas loksnes un izveido 6 trīsstūrus. Katru trīsstūri iesmērē ar šokolādi, cik dāsni vēlies un saritini mīklu, izveidojot kruasānu. 

Gatavos kruasānus kārto uz cepamās pannas. Ņem silikona otiņu un ar sakulto olas dzeltenumu nosmērē kruasāna virspusi. Liec cepeškrāsnī. Cep apmēram 15 minūtes, līdz kruasāni kļūst zeltaini brūni. 

Lai labi garšo! 🙂 

 

 

Saistītās tēmas: desertsgaršīgikārtainā mīklakruasānireceptešokolāde

youtube icon
Abonēt youtube