Aktrise Dženifera Anistone ir dzīvs piemērs tam, ka fiziskas aktivitātes, veselīgs uzturs un rūpēšanās par sevi, ir veselības un skaistuma pamatā.

Viņa tiek uzskatīta par vienu no seksīgākajām pasaules sievietēm, un ne velti – paskatieties uz viņas augumu un paturiet prāta, ka viņai ir 47 gadi!

“Ja es dodos uz darbu, tad mostos jau 4:30 no rīta. Ja mans rīta cēliens ir brīvs, mostos ap 8 vai 9, jo līdz vakaram vēlos būt pēc iespējas možāka. Uzreiz pēc pamošanās iedzeru glāzi silta ūdens ar citronu,” stāsta aktrise.

Pēc šī dzēriena Dženifera nomazgā seju un sagatavojas treniņam. “Jā, man ir personīgais treneris, un mans pirmais rīta treniņš sastāv no stundu ilgas riteņbraukšanas un tad 40 minūtes ir joga,” stāsta Anistone. 

Citiem tas būtu pietiekoši, taču Anistone tikai iesildās. Pēc jogas seko sporta zāle – svaru cilāšana un skriešana uz skrejceliņa. 

“Ir svarīgi pēc šāda treniņa ķermenim dot pietiekami labas brokastis, tās dos enerģiju un spēku turpmākai dienai. Parasti izvēlos proteīna kokteili ar banāniem, mellenēm, saldētiem ķiršiem, sajaucu veselīgos zaļos dārzeņus un nedaudz kakao. Ja nedzeru šādu kokteili, izvēlos vārītas olas un avokado vai auzu pārslas ar banāniem un mandeļu pienu,” atklāj aktrise.

 

Saistītās tēmas: Dženifera Anistoneskaistumsslaids augumsveselība

youtube icon
Abonēt youtube