Lielākais un iespaidīgākais izklaides parks Latvijā “Avārijas brigāde” jau top! RītaKafija.lv ir pirmie, kam ļauts ielūkoties tā tapšanas gaitās, gan iepazīties ar parka lielākajiem un iespaidīgākajiem varoņiem – kustīgajiem dinozauriem, kas mērojuši ļoti tālu ceļu no Ķīnas.

Parka idejas autors un “tētis”, uzņēmējs Mārtiņš Brezauckis sola, ka pirmā parka daļa būs atvērta jau nākamā gada pavasarī. Būvniecība noritēs pakāpeniski – pavasarī tiks atklāts dinozauru parks un leļļu taka, bet tuvāk vasarai – arī ūdens spēļu laukums. 

Jaunajā projektā, kas ir līdz šim vēl kas nebijis Latvijā, kopumā tiks investēti 3,5 miljoni eiro, un tas atradīsies pavisam netālu no Latvijas galvaspilsētas – Lielvārdes novadā, pie autoceļa Tīnūži – Koknese.

Izklaides parks paredzēts ģimenēm ar bērniem, un parka kopējā platība būs 24 hektāri, kur atradīsies “Avārijas brigādes” pilsētiņa, ūdens atrakciju parks (nekas tamlīdzīgs vēl nav tapis nevienā no Baltijas valstīm), leļļu taka, dinozauru parks, virvju trase, autoskola bērniem, karuseļi, piepūšamās atrakcijas un vairākas ēstuves. Mārtiņš sola, ka galvenais uzsvars, būvējot parku, tiek likts uz bērnu drošību, lai vecākiem būtu mierīgs prāts, un arī viņi varētu izbaudīt brīvo laiku atpūtā.

Aktualitātēm par parka tapšanas gaitu un atvēršanu vari sekot šeit

Skaties video, kā top Latvijā pirmais un lielākais izklaides parks visai ģimenei:

Saistītās tēmas: avārijas brigādeizklaides parksVideo

youtube icon
Abonēt youtube