Kā sacīja raidījuma veidotāji – šis ir īpašs raidījums “Sarunas pie kafijas” divu iemeslu dēļ: pirmkārt, pirmo reizi filmēšanas vēsturē mēs, filmēšanas komanda, devāmies ciemos pie mūsu varoņa; otrkārt, īpašs paša varoņa dēļ, jo tas ir cilvēks, kura vārds Latvijā komentārus neprasa – Aivars Visockis!

Sirsnīgs, atvērts, godīgs, ar labu humoru apveltīts, ļoti mērķtiecīgs un profesionālis ar šī vārda lielo burtu – tā par Aivaru saka gan viņa “cīņu biedri”, gan kolēģi, gan klienti. Bodibildinga trenerim, pirmajam Latvijas kultūristam ar profesionāļa statusu, neskaitāmu pašmāju un starptautisku godalgotu vietu ieguvējam, Aivaram Visockim nākošajā gadā būs 35 gadu jubileja, jo tieši tik gadus viņš bez pārtraukuma ir startējis sacensībās dažādās pasaules valstīs un pārstāvējis Latviju.

Intervijas laikā Aivars pratīs gan sasmīdināt, gan atklās, ka dienā viņš ēd aptuveni 10 līdz 12 reizes “kā ķīnietis” (starp citu, laba kafija nebūt nav aizliegta, bet tieši otrādi!), stāstīs par to, kā izpaužas viņa “profesionālais kretīnisms” attiecībā uz sievietēm, kā arī atzīsies, ka pastaigas gar jūru un viļņu šalkoņa ir tas, kas viņu uzlādē jebkurā gadalaikā.

Intervija:

Foto: RītaKafija.lv 

 

 

 

 

Saistītās tēmas: aivars visockissarunas pie kafijas

youtube icon
Abonēt youtube