Vairāk nekā pirms mēneša visi pasaules mediji kliedza par Kimas Kardašjanas depresiju, ko zvaigzne nevar pārvarēt pēc bruņotas laupīšanas Parīzes modes nedēļas laikā.

TV šova “Keeping Up With the Kardashians” zvaigzne pārstāja apmeklēt pasākumus, rakstīt sociālajos tīklos un praktiski neiziet no mājām. Kā ziņo mediji, Kima vēl joprojām atrodas šoka stāvoklī un līdz pat paniskām lēkmēm baidās palikt mājās viena.

Kā baumo Holivuda un ziņo Inquisitr,  pēc incidenta Kanje Vests nolēmis kontrolēt visas sievas darbības, tikšanās un laika pavadīšanu ar bērniem.  Nesen kāds tuvs ģimenes draugs atklāja medijiem, ka ilgstošā Kimas depresija novedusi pie bēdīgām sekām – reperis vairs nevar izturēt sievas asaras un paniku, tāpēc aktīvi konsultējas ar advokātiem par laulības līguma laušanu.

Avots ziņo, ka pāris strīdas katru dienu un visam iemesls – Kimas sliktais garastāvoklis un atteikšanās no psihoterapeita palīdzības, uz ko tik ļoti uzstāj Kanje.

“Kanje vēl joprojām mīl Kimu. Viņš nezina, kā viņai palīdzēt. No sākuma par šķiršanos viņš ierunājās, lai kaut kā liktu viņai reaģēt, tomēr nesen izraisīts liels strīds lika viņam aizdomāties nopietni,” ziņo insaiders.

https://www.instagram.com/p/BKe926XBJEv/?taken-by=kimkardashian

 


Foto: reuters

Saistītās tēmas: KanjeVestKimaKardašjanašķiršanās

youtube icon
Abonēt youtube