Dzīvnieku patversme “Ulubele” laidusi klajā suņu un kaķu barību ar savu zīmolu “Ulubele”, informē patversmes vadītāja Ilze Džonsone.

Suņiem un kaķiem paredzētie zīmola “Ulubele” konservi ir ražoti Vācijā. Tas ir speciāls patversmes pasūtījums, norāda Džonsone.

Ražošanas izmaksas garantē privāts uzņēmējs, kurš nevēlas sevi atklāt, atzīmē Džonsone. Izmēģinājuma partijā saražoti 2000 kilogramu konservu kaķiem un 4000 kilogramu konservu suņiem.

Nolūkā tuvākajā nākotnē patversmes dzīvniekiem nodrošināt pēc iespējas kvalitatīvāku barību patversme sadarbībā ar kolektīvās iepirkšanās portālu “Pērkam kopā” sākusi kampaņu, kuras laikā iespējams iegādāties jauno zīmola “Ulubele” produktu. Pārdošanā pieejami konservi kaķiem 400 gramu bundžās, savukārt suņiem – 800 gramu bundžās.

Atkarībā no kampaņas rezultātiem patversme plānos nākamo partiju pasūtīšanu. Kampaņa ilgs līdz 17.decembrim, tā sākta šodien, 25.novembrī.

Citās tirdzniecības vietās konservus patlaban iegādāties nevar, tomēr par konservu izplatīšanu veikalu tīklos patversme domās pēc šīs kampaņas, balstoties uz pieprasījumu, norāda Džonsone.

Patversme “Ulubele” dibināta 2005.gada 21.novembrī. Patlaban katru dienu patversmē uzturas 400 dzīvnieki – 200 kaķi un 200 suņi. “Ulubele” mēnesī spēj palīdzēt vismaz 100 no jauna uzņemtiem dzīvniekiem.

Patversme atrodas Stopiņu novadā, Līčos, “Ozolainē”.

Foto: Ulubele

Saistītās tēmas: dzīvnieku patversmePĒRC & PABAROUlubele

youtube icon
Abonēt youtube