Bieži vien saimnieki saviem mīluļiem suņiem aizliedz lēkt dīvānos, gultās un paredz īpašu guļvietu tiešu sunim. Tomēr, kā izrādās, tam, ka ļaujat sunim ielēkt gultā un snaust jums blakus, ir daži lieliski plusi.

Šeit būs 7 lieliski iemesli:

1. Tas var tevi nomierināt: zināms, ka suņi spēj palīdzēt cīnīties ar nemieru un depresiju, par piemēru varam ņemt terapijas suņus, tie dara brīnumainas lietas. Ļaut sunim gulēt jūsu gultā var mazināt stresa līmeni pēc smagas dienas.

2. Var radīt drošības sajūtu: ne velti jau no seniem laikiem cilvēki gulējuši līdzās suņiem. Tavs mazais toiterjers, iespējams, nav labākais sargs, tomēr tā klātbūtne var radīt drošības sajūtu.

3. Tas var palīdzēt labāk izgulēties: daudzi cilvēki var zvērēt par to, ka suņa ritmiskā elpošana, sirds ritms un nomierinošā klātbūtne lieliski palīdz iemigt un saglabāt kvalitatīvu miegu visas nakts garumā.

4. Stiprinās saikni ar tavu mīluli: suņiem, kuri dievina būt līdzās saviem saimniekiem, iespēja gulēt viņa gultā būs īsta paradīzes dāvana. Ik mirklis ko pavadāt kopā, nekas, ka guļot, stiprina jūsu saikni un suns kļūst lojālāks, paklausīgāks.

5. Būsim atklāti, tā ir patiesi omulīgi: gulēšana blakus dzīvam, spalvainam mīlulim ir teju kā nosnausties pie radiatora, pluss, suņi ir kā mīkstā rotaļlieta pieaugušajiem.

6. Attur citus no kāpšanas tavā gultā: “Atvainojiet, draugi, šeit nav jums vieta, te ir mans dusmīgais suns!”

7. Ideāla Instagram bilde: labi, joks! Bet tomēr…

Saistītās tēmas: attiecībasmīluļisuņi

youtube icon
Abonēt youtube