Pieņemts domāt, ka seksa rotaļlietas paredzētas vien sievietēm, tomēr seksa eksperti skaidro, kā tā nebūt nav. Šādas rotaļlietas paredzētas kā sievietēm, tā vīriešiem, tādēļ šādam mītam ticēt būtu lieki. 

Tāpat ierasts ticēt, ka šīs rotaļlietas ar laiku spēj aizstāt dzīvu cilvēku. Taču eksperti stāsta: “Rotaļlietas nekādi nevar aizstāt cilvēkus, jo 90% no seksuālajām attiecībām ir garīgas. Tu ar savu vibratoru diez vai vari sadoties rokās.” Tāpat pierasts domāt, ka, izmantojot šīs seksa rotaļlietas, sieviete zaudē iespēju ar dzīvu cilvēku iegūt patiesi baudāmu orgasmu. Tādēļ vīrieši nereti baidās attiecībās tos ieviest. Tomēr nav vēl tādu pētījumu, kas pierādītu šo mītu patiesumu.

Skaidrs, ka cilvēkiem patīk izmēģināt jaunas lietas un tieši guļamistabā, tomēr nereti māc satraukums, un neziņa kā īsti uzsākt to visu. Ja esi iesācējs, tad ieiešana seksa rotaļlietu veikalā var būt visai mulsinoša, tādēļ šeit būs pāris padomi, kā kopā ar partneri ieviest seksuālajā dzīvē kādu asumiņu ar šīm rotaļlietām.

1. Runājiet par to: cilvēkiem ierasts domāt, ka sarunas par vibratoriem vai citām šāda veida rotaļlietām, var sabojāt visu mirkļa burvību, tomēr tā gluži nav. Runāšana par to ir lielisks veids, kā iedarbināt fantāziju. Iedomājieties kādu ainu kopā, izrunājiet to un pēc tam centieties to izdzīvot. Fantazējiet kopā, padariet to par kopīgu atrakciju.

2. Sākumā vispār to nopērciet: ir neskaitāmi šo rotaļlietu veidi – ir ārējās rotaļlietas, piemēram, vibratori un locekļa gredzeni un iekšējās rotaļlietas, piemēram, anālās bumbiņas vai dilto. Tāpat ir daudz citu veidu. Kopīgi izpētiet sortimentu, izvēlieties to, kas visvairāk būs piemērots jūsu vajadzībām. Un atceries – siekalas nav tas labākais lubrikants, tādēļ neaizmirsti par tā iegādi, atbilstoši rotaļlietai.

3. Lietošanas laikā komunicē ar partneri: seksā visa pamats ir komunikācija. Pastāsti partnerim, kas tev patīk un galvenais, kas nepatīk. Vadi viņu, pastāsti, ko vēlies un uzklausi arī otra vēlmes. Ja kaut kas sāp, nebaidies to pateikt, ja gribi vairāk, saki!

4. Izbaudi: tajā, ka vari iepriecināt savu mīļoto, arī ir sava veida bauda. Seksuālas attiecības ir viens no primārajiem cilvēku instinktiem un veselīga attiecību sadaļa. Seksa rotaļlietas šīm attiecībām var piedod nepieciešamo intimitāti un jautrību. Tādēļ nebaidies to izbaudīt!

 

 

Saistītās tēmas: attiecībasseksa rotaļlietassekssvibrators

youtube icon
Abonēt youtube