Sākusies biļešu tirdzniecība uz Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa “Riga Jazz Stage 2017” koncertiem. Gada notikums džeza mūzikā norisināsies no 2017.gada 6.aprīļa līdz 8.aprīlim, kino “Splendid Palace” .

“Riga Jazz Stage” ik gadu Rīgā pulcē Latvijas un ārzemju uzlecošās džeza zvaigznes, ļaujot klausītājiem just līdzi konkursantu radošajai sāncensībai un baudīt džezu, vēl līdz šim nedzirdētās interpretācijās. Tā ir lieliska iespēja jaunajiem džeza talantiem iegūt atpazīstamību, atklāt savus talantus un prezentēt sevi starptautiskā mērogā.

Īpašie viesi: Kurt Rosenwinkel (ASV), Robinson Khoury (Francija), Michael Valeanu (Francija) un Latvijas Radio Bigbends.

Kopš tā dibināšanas 2004.gadā konkursā piedalījušies vairāk kā 160 mūziķi no 23 valstīm! Konkursa uzvarētāju vidū Latviešu mākslinieki Intars Busulis, Kristīne Prauliņa, Daumants Kalniņš, Kristaps Vanadziņš, Andris Buiķis un citi.

“Riga Jazz Stage 2016” “Grand Prix” ieguva vokālists no Vācijas Ēriks Leithauzers (Erik Leuthauser) un franču trombonists Robinsons Kurī (Robinson Khoury).

Biļetes var iegādāties uz katru konkursa dienu atsevišķi, vai kā trīs dienu abonementu, kas garantē vietas ar labāku akustiku un redzamību. Abonementu skaits ierobežots.

Cenas sākot no 10 – 30 EUR dienā. Abonementa biļetes cena: 60 EUR.

Biļetes iespējams iegādāties visās “Biļešu paradīze” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv

 


Foto: rigajazz

Saistītās tēmas: KonkurssRiga Jazz Stage

youtube icon
Abonēt youtube