Uzņēmējs no Lasvegasas – Raiens Negri iekļuva nepatikšanās, kad ar savu Tesla Model S elektrisko automašīnu devās uz Sarkano akmeņu kanjonu Mohaves tuksnesī. Viņš savu auto iedarbināja, izmantojot sava viedtālruņa mobilo lietotni, taču pēc apstāšanās nevarēja turpināt braucienu mobilo sakaru trūkuma dēļ.

Savā Instagram kontā Negri stāstīja, ka devies uz parku, lai uzņemtu dažas fotogrāfijas. Lai atrastu labāku vietu ainavas iemūžināšanai, vīrietis izkāpa no mašīnas un devās tuvāk nogāzei ar kājām. Vēlāk autovadītājs saprata, ka nevar iedarbināt automašīnu, jo tuksnesī nebija mobilo sakaru savienojuma.

https://www.instagram.com/p/BPQeu9VDDCI/

Lai izkļūtu no nepatikšanām, uzņēmēja sieva gāja vairāk nekā 3 kilometrus, lai sazvanītu draugus un palūgtu atvest automašīnas atslēgas.

Pats autovadītājs esot zinājis, ka mobilā lietotne nestrādās bez mobilajiem sakariem, bet esot aizmirsis par to. Viņš arī atzina, ka savas vainas dēļ ir nonācis vēl citā nepatīkamā situācijā, taču pēc tam ieteica izstrādātājiem pievienot veidu, kā iedarbināt automašīnu ar paroles palīdzību, ja gadījumā pazūd mobilie sakari.

Pēc negadījuma vīrietis savā Instagram arī nopublicēja lielo vaininieku – skaisto skatu ar kanjonu.

Saistītās tēmas: Mobilie sakariTESLAViedtālrunis

youtube icon
Abonēt youtube