Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis sāpošas Ahilleja cīpslas dēļ pirmdien nepiedalīsies Ņujorkas “Knicks” komandas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, pavēstīja vienības preses dienests.

Pirmdien spēle, kurā “Knicks” uzņems Atlantas “Hawks” basketbolistus, sāksies jau plkst.20 pēc Latvijas laika.

Sākotnēji pastāvēja varbūtība varbūtība, ka viņš pirmdien varētu spēlēt ierobežotu laiku pret Atlantas “Hawks”, taču nu preses dienests paziņojis, ka latvietis arī šo maču izlaidīs.

Porziņģis sāpošas Ahilleja cīpslas dēļ izlaida iepriekšējos divus mačus pret Čikāgas “Bulls” un Toronto “Raptors”. Ņemot vērā arī pirmdienas spēli, latvietis šosezon būs izlaidis sešu mačus.

Knicks” komanda ar 18 uzvarām 41 spēlē ieņem 11.pozīciju Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr “Hawks” ar 23 panākumiem 40 cīņās ir piektajā pozīcijā.

“Knicks” pēdējās 12 spēlēs cietusi desmit zaudējumus, bet ‘Hawks” pēdējos deviņos mačos tikusi pie astoņām uzvarām.

Abas komandas šosezon jau divreiz tikušās. Novembrī “Knicks” uzvarēja ar 104:94, bet decembra beigās tika ciests zaudējums pagarinājumā ar rezultātu 98:102.

Porziņģis šosezon 36 mačos caurmērā iemetis 19,4 punktus un izcīnījis 7,5 atlēkušās bumbas, abos rādītājos būdams otrais labākais komandā.

Saistītās tēmas: KnicksNBAPorziņģisSpēle

youtube icon
Abonēt youtube