Kas liecina par mūsu vecumu? Noguris skatiens, tumši loki, maisiņi un grumbas ap acīm, pigmentācijas plankumi uz sejas – šīs problēmas parādās jau no 30 gadu vecuma. Dzintars piedāvā inovatīvu sejas ādas novecošanās problēmu risinājumu, kas nodrošina momentānu efektu un ilgtermiņa ādas kopšanu.

“Pēdējo gadu laikā mēs bijām strādājuši pie principiāli jaunas, nākotnes kosmētikas produktu sērijas, kuras iedarbība neliks sevi gaidīt. Tā ir FUTURE FORMULA: revolucionāra pieeja jebkura ādas tipa kopšanai, kas ir paredzēta plašam vecuma diapazonam!

Dzintars inovācija: mēs apvienojām dabīgas relikta izcelsmes sastāvdaļas ar augsti efektīvu bio-peptīdu labākājām īpašībām, bet pats galvenais – uzlabojām veidu, kā tie iekļūst ādā. Lielākā daļa aktīvo komponentu nevar iekļūt ādas dziļākajos slāņos patstāvīgi, tādēļ kosmētisko līdzekļu efektīvitāte parasti samazinās. Unikālā FUTURE FORMULA kosmētikas produktu sērijas priekšrocība ir mūsu know-how izstrāde: speciāli atlasītu vielu- transportieru izmantošana aktīvo komponentu visefektīvākai iekļūšanai ādas dziļākajos slāņos.”

Visas trīs FUTURE FORMULA kosmētiskas līnijas ir radītas uz vienotas, unikālas bāzes pamata un ir paredzētas plašām vecuma un ādas tipu grupām. Tās atšķir – gliemežu ekstrakta, melno ikru vai augu cilmes šūnu izmantošana.

 

Kāpēc tieši šīs sastāvdaļas?

giphy-1

 

Gliemezis ir relikts, kas saglabājis savu unikālo spēju pielāgoties un izdzīvot miljoniem gadu, tāpat kā melnie ikri, jo arī store ir sens relikts. Ābolu, ēdelveisa un ceļteku cilmes šūnām piemīt unikālas reģenerācijas un atjaunošanās īpašības, kas veicina ādas atjaunināšanos. Ne velti sarunvalodā mēdz lietot izteicienu “jaunības ābols”.

Gliemežu ekstrakts ir īpašs sekrēts, kuru izdala reliktie moluski – vīngliemeži. Šim sekrētam piemīt unikālas ādas atjaunošanas īpašības. Tas satur bagātīgu olbaltumvielu, vitamīnu, alfa-hidroksiskābju, mukopolisaharīdu, proteolītisko enzīmu kompleksu, alantoīnu, kolagēnu un elastīnu. Gliemežu ekstrakts noņem atmirušās šūnas, atjauno ādu, stimulē elastīna un kolagēna sintēzi, tam piemīt antioksindanta, mitrinoša un pretiekaisuma iedarbība, tas arī samazina pigmentācijas plankumus.

Melnie ikri – jūras izcelsmes, dabīga, relikta sastāvdaļa. Pateicoties augstajam olbaltumvielu, barības vielu, minerālu, oligoelementu sastāvam, ekstraktam piemīt izcilas reģenerējošas un barojošas īpašības. Augstajam retinoīdu (A vitamīna), nepieciešamo aminoskābju saturam, kā arī jaudīgajam polisaharīdu un glikozaminoglikānu kompleksam ir noteicoša loma ādas reģenerācijas un atjaunināšanas procesā. Melnie ikri aktīvi piedalās ādas reģenerācijas, atjaunošanās, barošanas un mitrināšanas procesos.

Augu cilmes šūnu ieguve un izmantošana ir jaunākais sasniegums biotehnoloģiju jomā ādas cilmes šūnu efektīvai aizsardzībai un augšanai. Ābolu, ēdelveisa un ceļteku augu cilmes šūnu kompleksam piemīt milzīgs potenciāls, tas stimulē šūnu atjaunošanos, ādas cilmes šūnu augšanu, apgādā tās ar enerģiju, satur vielas, kas nepieciešamas ādas pilnīgai atjaunošanai, un tādējādi novērš ādas novecošanos, cīnās ar vecuma radītām izmaiņām, tam piemīt arī atjauninoša iedarbība. Ābolu augu cilmes šūnas veicina ādas reģenerāciju, paaugstina ādas elastīgumu, novērš ādas epidermisa slāņa plānināšanos, grumbu un ādas sausuma rašanos. Ēdelveisa augu cilmes šūnas samazina grumbas, novērš kolagēna zudumu, nodrošina nostiepjošu un restrukturizējošu efektu. Ceļteku augu cilmes šūnas samazina vecuma pigmentācijas plankumus, uzlabo ādas tvirtumu un krāsu.

FUTURE FORMULA produktu testēšanā piedalījās vairak nekā 1000 cilvēku un virs 90% dalībnieku apliecināja kosmētisko līdzekļu efektivitāti, ko pierāda arī klīniskie pētījumi un ādas fizioloģisko parametru mērījumi ārstu-dermatologu uzraudzībā.

 


Foto: pixabay

Saistītās tēmas: Future Formulakosmētikasejas āda

youtube icon
Abonēt youtube