2017. gada 11. februārī Liepājas tuvumā – Bernātos notiks pirmā sajūtu siltumnīca. Tas būs unikāls pasākums “Kā dzīvot un kas jāzina par mūsdienu realitāti”, kas radīts jaunu zināšanu, prasmju un šoreiz arī sajūtu apguvei, un iespējai izdibināt atbildes uz dažādiem eksistenciāliem jautājumiem.

Par pirmās sajūtu siltumnīcas lektoru izraudzīts dienu salicējs, Latvijā darbojošās Tolteku līnijas benefaktors, kurš sociālajā vidē zināms kā zināšanu glabātājs Ivo Puriņš. Lektors sniegs atbildes uz dažādiem jautājumiem, piemēram, kas ir jāmaina, lai dzīvotu pilnīgā mīlestībā un saskaņā ar ārējo pasauli, kas ir tas, kas aptur mūsu attīstību, kas ļauj tapt šai realitātei tādai, kādu mēs to redzam, un daudziem citiem jautājumiem.

Visas dienas garumā pasākuma dalībniekiem būs jāievēro pilnīgs klusums un nesarunāšanās, jo, kā ir teicis Ivo Puriņš: “Sevi sadzirdēt varam tikai klusumā, un tur varam atrast arī citus. Šodienas informatīvajā telpā vismaz reizi mēnesī uzpeld kāda ziņa, kas apgriež otrādi vai papildina kādu iesakņojušos dogmu. Mēs jau dzīvojam laikā, kad zinātnieki sniedz pierādījumus Dieva eksistencei un atklāti atzīst to, bet Romas pāvests runā par citplanētiešiem. Tāpēc mēģināsim izskaidrot šīs jaunākās atziņas un pētījumus, lai iegūtu atbildes, kuras palīdzēs mums saprast savu vietu laika realitātē, kā arī atziņas, kas palīdzēs mums veidot harmonisku mijiedarbību ar savu dvēseli un līdzcilvēkiem šajā Laikā.”

Sajūtu siltumnīca “Šeit un tagad” norisināsies 2017. gada 11. februārī Liepājā, Bernātos, priežu mežu, jūras skaņu ieskautā stikla namā “Chill Inn” no plkst. 09.00-18.00.

Pasākuma vadītāja – brīnišķīgā Anna Rozīte.

Biļetes var iegādāties: www.seituntagad.lv

bernati1

 

Vairāk informācijas:

Toms Gineitis

Projekta vadītājs

toms@seituntagad.lv

22 040 670

 

 

Saistītās tēmas: pasākumspuriņšsajūtu siltumnīca

youtube icon
Abonēt youtube