Kā vēsta vairāki ārzemju mediji, tajā skaitā Variety.com, šodien, 21.aprīlī, savā mājā atrasts miris 57 gadus vecais leģendārais amerikāņu dziedātājs Prinss. Mediji apliecina, ka dziedātāja nāvi apstiprinājuši vairāki uzticami avoti.

Zināms, ka pagājušajā nedēļā popzvaigznes lidmašīna veica piespiedu nosēšanos, jo mūziķim bija radušās nopietnas veselības problēmas un viņam bija nepieciešama ārstu palīdzība. Noskaidrojies, ka Prinss tieši pirms nedēļas – pagājušajā ceturtdienā sniedzis koncertu Atlantā par spīti tam, ka slikti juties. Viņš esot bijis slims ar gripu. Mājupceļā no koncerta viņam kļuvis sliktāk, tāpēc lidmašīnu nācies nosēdināt un Prinsam vienā no Ilinoisas štata slimnīcām tika sniegta neatliekamā palīdzība. Tomēr jau nākošajā dienā dziedātājs no slimnīcas ticis izrakstīts.

Dienu vēlāk, 22.aprīlī pasaules “dzeltenos” medijus jau pāršalkusi ziņa, ka dziedātāja nāves iemesls varētu būt narkotisko vielu pārdozēšana. Taisnības labad jāpiebilst, ka oficiāls mediķu slēdziens par Prinsa nāves iemeslu vēl nav ticis izpausts.

https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube