Vasara tuvojas! Karstāko festivālu laiks nav vairs aiz kalniem. Laiks padomāt par to, lai tava “telts vietiņa” būtu pati komfortablāka un oriģinālākā starp citiem tūkstošiem vienādu telšu un tu vienmēr varētu atrast savējo. Turklāt tas tev palīdzētu izvairīties no tādām neveiklām situācijām, kā piemēram, ballītes karstumā tu iebrāzies svešā teltī un spēku izsīkumā aizmiedz uz cita cilvēka spilvena. Īstiem festivālu un pārgājienu faniem par prieku tiek vākta nauda projektam Flying Tent jeb lidojošai teltij.

Šī telts var pildīt vairākas funkcijas vienlaikus – tā var transformēties šūpuļtīklā, vienvietīgā teltī vai pat nojumē. Materiāls, no kā tā būs izgatavota, tiek rūpīgi turēts noslēpumā, bet tās izgudrotāji apgalvo, ka telts spēs izturēt gan lietusgāzes, gan aizsargāt no moskītu “uzbrukumiem”. Viens no lielākajiem produkta plusiem ir tā svars – tikai 1.2 kg , kas, saprotams, nemaz nav salīdzināms ar standarta telts svaru.

Šim, vēl nerealizētajam produktam, tiek vākta nauda interneta portālā Kickstarter un pats interesantākais, ka summa jau piecas reizes pārsniedz nepieciešamo starta kapitālu.

tent

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube