Liepājas Olimpiskajā centrā 12. jūnijā notiks labdarība pasākums, basketbola šovs ar daudzu sporta zvaigžņu piedalīšanos, aģentūru BNS piektdien informēja rīkotāji, mārketinga un producentu apvienība ”Passport”.

Laukumā tiksies divas komandas, kuras vadīs divi draugi liepājnieki, basketbolists Kristaps Porziņģis un viena no Latvijas futbola spilgtākajām personībām – Māris Verpakovskis.

Abi komandu kapteiņi savās komandās sapulcējuši dažādas personības no dažādām sporta un izklaides nozarēm. Vēlmi piedalīties apstiprinājuši Valdis Valters, Viktors Dobrecovs, Andris Bulis, Edgars Šneps, Renārs Kaupers, Anete Jēkabsone – Žogota, Jānis Jubalts, Jānis Ikaunieks, Ineta Radēviča, Renārs Zeltiņš, Andris Keišs, Mareks Zuntners, Uvis Helmanis, Intars Rešetins, Jānis un Mārtiņš Porziņģi, Kristaps Grebis, un vēl citi.

Komandas vadīs pieaicinātie treneri – Tālis Porziņģis un Edvīns Sprūde.

Pasākumā spēles starplaikos paredzēti dažāda rakstura priekšnesumi un pārsteigumi, kā arī norisināsies labdarības izsole, kurā būs izdevība iegādāties dažādas ekskluzīvas lietas, kā piemēram abu kapteiņu spēles kreklus ar autogrāfiem, kā arī pašas spēles kreklus ar abu komandu dalībnieku autogrāfiem.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties ”Biļešu serviss” kasēs, ”Statoil” un internetā. To cena iepriekšpārdošanā pieci eiro, bet spēles dienā – septiņi eiro.

Visi pasākuma ieņēmumi tiks novirzīti labdarībai, kuras mērķis ir dot iespēju un palīdzēt Liepājas maznodrošināto ģimeņu bērniem nodarboties ar sportu – sadarbojoties ar Liepājas sociālo dienestu un sporta pārvaldi, tiks apzināti tie, kam šī palīdzība visvairāk ir nepieciešama.

”Šis ir jau otrais labdarības pasākums, ko organizējam Liepājas pilsētā, pagājušajā gadā futbola spēlē Verpakovskis pret Zuntneru, pateicoties liepājnieku atsaucībai, mēs spējām palīdzēt daudzbērnu ģimenes bērniem uzsākt skolas gaitas, kā arī vairākas ģimenes nodrošināt ar skolai nepieciešamajām mantām.

Esam lepni un priecīgi par to, ka šis, nu jau par tradīciju kļuvušais labdarības pasākums iegūst šādus apmērus un par to esam pateicīgi par lielo pretimnākšanu gan Kristapam un Mārim, kā arī visiem tiem dalībniekiem, kas ir apstiprinājuši savu piedalīšanos šajā projektā,” – norāda ”Passport” projektu vadītājs Dāvids Jansons. “Aicinām visus piedalīties šajā pasākumā, lai kopīgiem spēkiem mēs palīdzētu pēc iespējas vairāk bērniem, dodot iespēju veselīgi dzīvot nodarbojoties ar sportu.”

12. jūnija labdarības pasākuma sākums plkst. 17:00.

Informācija: BNS

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube