Krekls, kas sūta virtuālus apskāvienus tavam draugam. Rokassoma, kas parāda tavus elektoniskos ziņojumus. Kleita, kas mirdz kā nakts debess – šo jauno un drosmīgo tehnoloģiju un modes apvienojumu radījis kāds Londonas modes nams CuteCircuit. “Mēs cenšamies radīt pieredzes, kas dod iespēju un palīdz cilvēkiem kontaktēties vienam ar otru intīmā un jautrā ceļā”, saka CuteCircuit radošā direktore Frančeska Rosella.

Šo ideju kopīgi attīstīja Frančeska Rosella un Raiens Gentzs un viņu pirmais apģērbs bija krekls, kas jūt pieskārienus – tos ir iespējams nosūtīt vai saņemt no kāda, kas valkā tādu pašu kreklu. “Mēs vēlamies, lai mūsu apģērbu patērētājs valkā ļoti ilgu laiku, tāpēc mēs izmantojam patiešām labus luksusa materiālus, piemēram, zīdu, tajā iestrādājot mikro LED, ko mēs saucam par burvju audumu”, atzīst Rosella.

Visa tehnoloģija ir iestrādāta audumā, tāpēc no tā nekarājas ne vadi, ne arī citas elektronikas detaļas. Tās ir elektro-vadošas lentas ar sudraba un zelta šķiedrām, tāpēc kalpo ļoti ilgu laiku un arī izskatās pievilcīgi. Attīstītās tehnoloģijas ļauj lejuplādēt digitālus failus uz apģērba, piemēram, ja tev ir apnikuši tavi svārki ar ziedu rakstiem, vari droši lejuplādēt zvaigžņu rakstu. Protams, tehnoloģiju ir iespējams izslēgt un tērps joprojam izskatīsies eleganti un pievilcīgi.

Šī apģērbu līnija ir ļoti strikti pārbaudīta, lai nodrošinātu to izturību, mazgājot apģērbu veļas mašīnā 30 grādu temperatūrā.

https://www.youtube.com/watch?v=fekjEtB1Gjg

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube