Līdz 18.jūlijam vienā no populārākajām atpūtas vietām Jūrmalā “Hotel Jūrmala Spa” būs aplūkojama unikāla modes un mākslas kolekcija ar nosaukumu “Atbrīvo zvēru sevī!”, kas tapusi saldējumam “Magnum” sadarbjoties ar Latvijā populārām modes dizainerēm un māksliniecēm: Dace Bahmann, Narciss, Katya Katya Shehurina, Ievu Bondari, Ievu Ekmani un Kristīni Luīzi Avotiņu. Jaunā kolekcija apvieno gan modes, gan vizuālās mākslas darbus ar mērķi iedvesmot ikvienu ļauties saldējuma baudīšanai, uzdrīkstēties vairāk un atbrīvot savu iekšējo zvēru.

Modes un mākslas kolekcijas “Atbrīvo zvēru sevī!” apvieno deviņus izsmalcinātus un unikālus tērpus un deviņas košas un daudzveidīgas gleznas. Kolekcija plašākai publikai pirmo reizi tika prezentēta 19.maijā “Dizaina Fabrikā”, bet pēc vasaras karstākajā laikā, līdz pat jūlija vidum, “Atbrīvo zvēru sevī!” izstāde būs apskatāma vienā no vasaras populārākajām pilsētām – Jūrmalā.

14318668

Jautājot par darbu tapšanas procesu, mākslinieces un dizaineres atklāja, ka iedvesmu kolekcijai tās smēlās gan pašā tēmā “atbrīvo zvēru sevī” un pārdomās par to, gan baudot jaunā saldējuma “Magnum Double” visas trīs garšas – šokolādes, karameles un zemesriekstu sviesta. Darbu autores arī atklāja, ka projekts viņām bijis izaicinājums, kas rezultējies skaistā, vienotā kolekcijā, izceļot katras mākslinieces stilistiku.

Jau vairākus gadus saldējums “Magnum” sadarbojas ar radošās nozares pārstāvjiem, un šogad zīmols vienā projektā ir apvienojis pat vairākas modes dizaineres un mākslinieces. Jaunā saldējuma “Magnum” modes un mākslas kolekcija būs īpaši interesanta patiesas baudas un mākslas cienītājiem, sevišķi tiem, kas nebaidās no izaicinājumiem. “Atbrīvo zvēru sevī!” projekta darbi līdz 18.jūlijam būs aplūkojami “Hotel Jūrmala Spa”, taču kolekcijas pēdējā pieturvieta būs Cēsis.

Papildu informācija:

Gita Deniškāne

“Magnum” sabiedrisko attiecību konsultante

Tālr.: +371 29890433 ,

e-pasts: gita.deniskane@alphabaltic.lv

Informācija: BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube