LNT, Bērnu slimnīcas fonda, Rimi un Supernetto veikalu tīkla organizētās labdarības akcijas Labestības diena noslēguma koncerts jau aizvadīts 29. maijā, tomēr, kā ierasts, akcijai varēja ziedot arī jūnijā. Kopumā akcijas laikā saziedoti 139 604,32 eiro, kas nodrošinās iespēju palīdzēt Kasparam, Markusam, Montai un Katrīnai dzīvot pilnvērtīgāk, kā arī piepildīs daudzu bērnu sapni par īpašu rotaļu laukumu! Akcijas organizatori ir pateicīgi ikvienam, kurš labdarības Labestības dienas ietvaros palīdzēja bērniem sniegt pašu svarīgāko – uzlabot veselību un iegūt dzīvesprieku!

Kopā ar bērnu ģimenēm bijām patiesi aizkustināti par līdzcilvēku atsaucību un atbalstu Labestības dienas ietvaros! Saziedotā naudiņa jau tagad palīdz veseļoties Kasparam un Markusam, kuri atrodas Vācijā, lai saņemtu nepieciešamo operāciju. Puišus mēs gaidām mājās jūlija vidū, savukārt Montai un Katrīnai palīdzību saņemt ieplānots rudenī. Vienlaikus aktīvi strādājam, lai jau šovasar bērniem ar kustību traucējumiem, kuriem būs jāarstējas un rehabilitācija jāsaņem Bērnu slimnīcas Gaiļezera novietnē, varētu atpūsties un spēlēties jaunajā rotaļu laukumā! Sirsnīgs paldies visiem, kuri piedalījās akcijā, atbalstīja bērnus un sniedza viņiem iespēju veseļoties!”, pateicās Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja.

Labdarības akcijas Labestības diena laikā saziedotie naudas līdzekļi tiks izmantoti dažādiem bērnu ārstniecības nolūkiem – lai saņemtu speciālistu konsultācijas, bērni varētu veikt sarežģītas un steidzami nepieciešamas operācijas un pēc tam izietu pēcoperācijas rehabilitāciju Latvijā.

Informācija: MTG TV Latvia

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube