Astoņus gadus veca meitene, kura vēl īsti nezina, vai ir meitene, atklāja košas Transgender mājas, kuras uzcēla tieši pretī  Vestboro Baptistu Baznīcai ( Westboro Baptist Church)

Averija Džeksona no Kanzasas, uzsāka savu kampaņu pret Westboro Baptist Church aktīvistiem un tagad cīnās par transgender tiesībām, kam par godu arī nolēma uzcelt varavīksnes mājas, kas vērtu vaļā durvis visiem tiem cilvēkiem, kuriem ir netradicionāla seksuālā orientācija.

 

“Es jūtos tik lepna, ka esmu transgenders. Es vēlētos, lai cilvēki nebaidītos no tādiem, kā mēs. Es neesmu monstrs. Es gluži vienkārši vēlos, lai mani uztver par parastu cilvēku”, – saka Averija.

Transgendu māju celšanai bija nepieciešami 70 000 ASV dolāri, un summa tika savākta pateicoties Martinam Dunno, kurš palīdzēja izveidot labdarības akciju ar ziedošanu.

“Ja man būtu transgenda bērns, tad es noteikti vēlētos, lai viņam ir vieta, kurp doties”, – saka Martins.

Westboro Baptist Church ir zināmi kā vieni no Amerikas provokatīvākajiem protestētājiem pret cilvēkiem ar nestandarta seksuālo orientāciju.

Par transgendientiem sauc cilvēkus, kuri nevar uztvert sevi kā sievieti vai vīrieti. Savā ziņā tas ir kā trešais dzimums – kaut kas starp abiem.

 

Avots 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube