Rotšildu ģimene ir ietekmīgākā ģimene pasaulē. Tiek lēsts, ka viņi ir vērti vairāk par 350 miljardiem ASV dolāru. Tu jautāsi kā? Tavas valsts centrālā banka pieder un ir Rotšildu ģimenes kontrolēta. Viņi kontrolē visu valstu centrālās bankas visā pasaulē… izņemot 3 valstis – Ziemeļkoreju, Irānu un Kubu. Tomēr reiz šis valstu saraksts bija garāks. 2000.gadā šajā sarakstā ietilpa vēl 4 valstis – Afganistāna, Irāka, Sudāna un Lībija. Kā Rotšildu ģimene ieguva kontroli pār šīm valstīm?

Viņi iebruka un pārņēma viņu zemi.Un ar bezlimita naudu un varu viņi varēja manipulēt ar jebkuru valsti. Amerikas Savienotās Valstis tika izvēlētas par šīs ģimenes jauno kucēnu, lai īstenotu savu plānu. No sākuma viņi vēlējās kontroli pār Afganistānu un irāku. Sabiedrība nespēja saprast īsto invāzijas iemeslu. Viņiem bija nepieciešams šausmīgs iemesls, lai pavērstu Ameriku pret Tuvajiem Austrumiem.

Ir iemesls tam, ka cilvēki ticēja, ka 9/11 katastrofa bija darbs no iekšienes. Amerika 2001.gadā ieņēma Afganistānu un 2003.gadā – Irāku. Līdz 2003.gadam Rotšildu ģimene pārņēma abu valstu centrālās bankas. Viņu pirmais solis nepārņemto valstu saraksta samazināšanā tika īstenots. Sudāna un Lībija bija pēdējās Āfrikas valstis, kas līdz šim nebija nokļuvušas zem šīs ģimenes kontroles.

Šoreiz par viņu mērķi tika izvēlēta Apvienotā Nācija. Atsevisķi Apvienotās Nācijas cilvēki nespēja atteikties no naudas summas, ko viņiem piedāvāja Rotšildu ģimene (viņu vārdi gan nav nosaukti). Tas mainīja daudzus lēmumus un sākās iejaukšanās, tai skaitā arī Sudānā un Lībijā. Līdz 2011.gadam Sudānas un Lībijas centrālās bankas pakļuva zem Rotšildu ģimenes kontroles.

Sanāk, ka Ziemeļkoreja, Irāna un Kuba ir šīs ģimenes pēdējais mērķis. Kas būs viņu nākamais kucēns? Valstis jau ir izvēlētas, un nākamie soļi jau notiek. Uzspiešanas vietā Amerika šobrīd cenšas uzturēt draudzīgas attiecības ar valstīm, pār kurām Rotšildu ģimene vēlas gūt kontroli.

Bet kā tad ar Ziemeļkoreju? Amerika nespēj uzturēt draudzīgas attiecības ar šo valsti, tieši tāpēc izmanto iepriekš pieņemtus paņēmienus – cenšoties likt sabiedrībai pagriezt muguru šai valstij. Cenšoties attaisnot “atriebības” uzbrukumu, lai tikai paplašinātu Rotšildu ģimenes bagātību un varu pasaulē. Viņi manipulē. Esi modrs!

https://www.youtube.com/watch?v=icBp41jbuMo&feature=share

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube