Singapūras blogere Aarti Dubej kļuva par pirmo savā valstī, kura uzrakstīja publisku rakstu par sievietēm plus size. Vēlāk viņa veica atklātu fotosesiju peldkostīmā, kas momentānli izraisīja furoru.

Ja rietumu valstīs šo tēmu apspriež visi, kam nav slinkums, tad Āzijas iedzīvotājiem šī tēma ir pavisam kaut kas jauns un nepiedienīgs. Lielākā cilvēku daļa Āzijas valstīs necieš no liekā svara problēmām un pēc ķermeņa uzbūves ir diezgan miniatūri.

Tomēr Aarti ir pilnīgi apmierināta ar savu ķermeni un neņem vērā nepatīkamus komentārus, uzskatot, ka ar šādu rīcību viņa izraisīja īstu revolūciju visā Āzijā.

“Interneta – troļļi bija sašutuši no dusmām , kad ieraudzīja šis burvīgās bildes. Mans posts Instagramā bija izdzēsts bez jebkādiem paskaidrojumiem. Es biju traki dusmīga!” – teica Aarti.

Dubei negrasījās klusēt un uzreiz uzrakstīja populārā pielikuma administratoram : “ Vai tad šajā bildē bija kaut kas apvainojošs vai nepieklājīgs? Vai tad trīs meitenes peldkostīmos kādam ir kaut ko nodarījušas? Vai arī cilvēki vēlas redzēt tikai slaidas modeles bikini?”

Tikai divas nedēļas vēlāk viņa saņēma atbildi no Instagram administratora, kurš teica, ka ir notikusi kļūda, un viņi ļoti atvainojas par sagādātām neērtībām.

Aarti uzraksta, ka neskatoties uz cilvēka ādas krāsu un ķermeņa svaru, visi ir pelnījuši cieņu. No vienas puses notievēt tagad ir ļoti vienkārši un ar fiziskām aktivitātēm var sasniegt vienreizējus rezultātus. Bet no otras puses Aari var saprast, jo sievietes ar lielam formām Āzijā jūtas atstumtas un viņa vēlas tām sniegt pārliecību un iemācīt mīlēt savu ķermeni neatkarīgi ne no kā.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube