Amsterdama pavisam noteikti ir atrodama daudzu Eiropas ceļotāju sarakstā. Daudzi šo pilsētu asociē ar pilsētas kanāliem, daudzajiem kafijas veikaliem un sarkano gaismu apgabalu. Tomēr tas nav viss, ko vērts darīt un apskatīt šajā zemē!

Uzzini, ko tev noteikti vajadzētu izdarīt Amsterdamā, it īpaši, ja atrodies tur uz īsu laiku.

Apskati pilsētu arhitekta acīm!

Ekskursijas pa kanālu pavisam noteikti ir fantastisks veids, kā apskatīt pilsētu lielos vilcienos, taču kanāla tūre, kas fokusējas uz arhitektūru, ir viena no tām, kas tev noteikti jāizbauda. Ir vairākas iespējas, piemēram, izīrēt privāto laivu tūri, lai izprastu pilsētu un tās dizainu. Tūre fokusējas uz klienta vēlmēm un tās laikā ir iespējams uzzināt daudz interesantu un pat kuriozu faktu.

Izzini seksa vēsturi īpašā seksa muzejā

Seksa muzejs atrodas tūristu pilsētas daļā netālu no The Royal Palace of Amsterdam, un tas izskatās maldinoši neliels. Katra muzeja sekcija iemācīs tev nedaudz par to, kāda bijusi dzimuma nozīme dažādos laikmetos. Tas ir patiesi izglītojoši un aizņems vien 30 minūtes, lai visu apskatītu. Muzeja cena ir aptuveni 7 eiro.

Apskati Moco muzeju

Šo mūsdienu mākslas muzeju ir vērts redzēt uz visiem 100%. Izstādes ir salīdzinoši nelielas un aizņems vien 20-40 minūtes – pietiekami daudz laika apskatei pirms došanās uz van Goga muzeju.

Uzzini, kas īsti ir sarkano gaismu apgabals

Nav svarīgi, kur cilvēki tev ieteiks doties un ko apskatīt, beigu beigās tu noteikti nonāksi sarkano gaismu apgabalā. Taču tā vietā, lai vienkārši staigātu apkārt, uzzini kaut ko par tā vēsturi un prostitūciju šajā apgabalā, apmeklējot prostitūcijas muzeju. Tā ir informatīva tūre, kas liks tev uzzināt daudz jauna par šo pilsētu. Nekur citur tu šādu informāciju iegūt nevarēsi.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube