Ir reizes, kad ir ļoti labi, ka mūsu domas nesakrīt ar vīrieti. Piemēram, kad runa iet par savu ķermeni seksa laikā. Dažreiz mēs izturamies pret sevīm daudz stingrāk, nekā mīloši vīrieši pret mums. Nepieciešams pierādījums? Lūdzu. Pat veseli seši!

1. Aizmugurē

Viņa domā, “Ak, mamma, nedod Dievs, viņš pamanīs manu celulītu! Un vispār – man filejas daļa, ir tik pat liela kā mēness “!

Puisis domā: “Tā ir satriecoša pakaļa, tā arī ieķertos tajā, un neļāustu ārā veselu stundu!”.

2. Ciskas

Viņa domā: “Un kāpēc mēs neizslēdzām gaismu tagad, viņš ieraudzīs, ka man ir zirneklīši no vēnām, un šeit – neglīta dzimumzīme un tēta ausis?”.

Puisis domā: “Cik forši, ka mēs atstājām gaismu, un es varu izbaudīt visu ar acīm . Tas uzbudina! ”

3. Vēders

Viņa domā: “Kāpēc es nolēmu būt augšā? Es esmu pārliecināta, ka viņš skatās uz mani un domā, ka pēc vakariņām vēders man izskatās kā grūtniecei! ”

Puisis domā: “Kāpēc es mīlu šo pozu: Pirmkārt, nav nepieciešams darīt kaut ko īpašu, un, otrkārt, tik forši skatīties, kā viņas krūtis ritmiski lēkā!”

4. krūtis

Viņa domā: “Nez, vai viņš pamanīja, ka man ir matiņš, kuru es nepaspēju izraut?”

Puisis domā: “Nez, ja viņa pamanīja, ka es visu laiku skatos uz viņas krāšņām krūtim?”

5. Kājas

Viņa domā: “Kā labāk tās turēt, lai kājas izskatītos slaidākas?”

Puisis domā: “Jā! Liec tās vel augstāk! Tas ir tik labi! ”

6. Mugura

Viņa domā: “Mums nevajadzētu pieņemt šo pozu un pagriezties ar muguru pie viņa – ja nu pēkšņi tur ir parādījusies pumpa, un es to neredzu!”

Puisis domā: “Kā man patīk, ka viņai nav kompleksu un mēs varamnodarboties ar seksu jebkādā pozā! Cik es esmu laimīgs ar savu meiteni! ”

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube