Kultūras ministrija plāno izsludināt Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) projekta ideju un kopīgās sadarbības projekta stratēģijas sākotnējās redakcijas priekšatlasi ar mērķi saglabāt, aizsargāt un attīstīt nozīmīgu kultūras un dabas mantojumu, kā arī attīstīt ar to saistītos pakalpojumus, tādēļ 11.jūlijā rīkos semināru interesentiem.

Projekta idejas un kopīgās sadarbības projekta stratēģijas sākotnējās redakcijas iesniedzējs var būt pašvaldība vai pašvaldības iestāde.

Seminārs pardarbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” specifiskā atbalsta mērķa “Saglabāt, aizsargāt un attīstīt nozīmīgu kultūras un dabas mantojumu, kā arī attīstīt ar to saistītos pakalpojumus” projektu ideju priekšatlases ieviešanas nosacījumiem norisināsies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā 11.jūlijā plkst.11.

Lai piedalītos seminārā, obligāta ir dalībnieku reģistrācija līdz šā gada 7.jūlijam, iepriekš nosūtot dalībnieka vārdu un uzvārdu, organizācijas nosaukumu un kontaktinformāciju KM Eiropas Savienības fondu departamenta Finanšu instrumentu attīstības nodaļas vecākajai referentei Lindai Krūmiņai uz e-pastu: Linda.Krumina@km.gov.lv.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube