Protams, ne visas topošās līgavas atbalsta trakulīgu vecmeitu ballīti naktsklubos ar alkoholu un paģirām nakamajā dienā. Rīta Kafija apkopoja pāris idejas veselīgām vecmeitu ballītēm, kas būs ne mazāk jautri par šotu ballīti vīriešu striptīzklubā.

1. Ņemiet rokā savus paklājiņus un rezervējiet privātu jogas nodarbību. Jogas dienu apvienojiet ar ājūrvēdas spa priekiem pilnīgai labsajūtai un iekšējam mieram pirms nozīmīgās dienas.

2. Dodieties kopīgā atvaļinajumā, kas piedāvā veselības un izklaides miksu. Dodieties velosipēdu braucienā gar pludmali un pēc tam veldzējieties vēsā baseinā ar skaistu skatu uz jūtu vai ezeru, vai arī nedēļas nogalē apmeklējiet nacionālo parku un izīrējiet kempinga mājiņu. Reizēm pirms lielās cilvēku burzmas un ballītes ir labi pazūst prom no civilizācijas.

3. Uzaicini draudzenes uz aktīvu bootcamp treniņu. Kad aktivitātes ir galā, palutiniet sevi ar bagātīgu un veselīgu branču, ka arī glāzi vīna.

4. Sajūtieties seksīgi, apmeklējot striptīza fitnesa nodarbību. Ja doma par dejošanu un grozīšanos ap stieni tevi nervozē, neuztraucies – gaismas spilgtumu zālē vienmēr ir iespējams samazināt līdz minimumam, lai jūs pašas nekautrētos no sevis.

5. Apmeklējiet veselīgu ēdienu vai kokteiļu gatavošanas meistarklasi kopā ar savām meitenēm. Iemācieties atklāt vēl nemēģinātas ēdienu un dzērienu receptes, ar kuru pārsteigt savu nākamo vīru.

6. Izplānojiet atraktīvu skriešanas nedēļas nogali. Ieplānojiet maršrutu pēc jūsu izvēles. Lai pēc garā skrējiena atgūtos, pēc aktivitātēm palutiniet sevi ar pedikīru, masāžām un spa procedūrām.

7. Esiet drosmīgas un iemācieties ko jaunu kopā. Vai tas būtu vindsērfings, vai longbords, vai pat nobrauciens pa upi. Aktivitātes, kas savienojamas ar adrenalīnu, paliks atmiņā ilgi un satuvinās jūs ar draugiem.

8. Pavadiet relaksējošu meiteņu vakaru iekštelpās: kopa pagatavojiet veselīgas vakariņas, atpūtieties ar iecienītākajām filmām, un galvenais, atrodiet daudz iemeslu smiekliem!

9. Noņemiet stresu ar neaizmirstamu spa dienu: apmeklējiet masāžas, saunas, un neaizmirstiet baseinu. Ledus vannas ar ķermeni un organismu dara brīnumus!

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube