Par šiem mazuļiem varētu teikt, ka viņi jau piedzima slaveni – jau kopš dzimšanas viņu fotogrāfijas bijušas redzamas uz glancēto žurnālu vākiem un šīs mazās slavenības reizēm raisījušas paparaci vidū vēl lielāku interesi, nekā viņu slavenie vecāki. 

 

Aksels Džeks Duhamels

Pavisam drīz mazais Aksels, vienīgais dziedātājas Fērdžijas un viņas izredzētā, aktiera Džoša Duhamela dēls, svinēs 3 gadu jubileju, bet spriežot pēc fotogrāfijām un spriežot pēc fotogrāfijām, kādas itin bieži viņa māmiņa publicē sociālajos tīklos, mazulis jau sācis izvēlēties savu nākotnes profesiju: te viņš redzams kareivja uniformā, te – ugunsdzēsēja tērpā. 

duhamels

Hārpere Sevena Bekhema 

Kas var būt piemīlīgāk kā Deivida Bekhema fotogrāfijas, kurās viņš redzam sēžam pirmajās rindās kādā modes skatē vai citā pasākumā, uz rokām turot mazo meitiņu? Vai jāatgādina, ka slavenais futbolists ne reizi vien ir teicis, cik ļoti gaidījis ģimenē piedzimstam meitiņu un pavada ar viņu ik brīdi sava brīvā laika. Viņš pats, starp citu, naski šīs fotogrāfijas ievieto sociālajā tīklā Instagram. Spriežot pēc fotogrāfijām sociālajos tīklos, mazulīti lutina un dievina visa ģimene, arī vecākie brāļi. Starp citu, tikko mazā Hārpere nosvinēja piekto dzimšanas dienu.

harpere 

Bodijs Rensoms Grīns 

Skatoties uz šo mazuli, tā vien gribas pasmaidīt! Mazais Bodijs jau neskaitāmas reizes ticis nodēvēts par mazo siržu lauzēju un virsraksti žurnālos vēstījuši – meitenes, tikai pagaidiet, kad šis mazulis kļūs par jaunu vīrieti! Un kā gan citādi varētu būt, ja mazuļa tētis ir seriāla “Beverlihilza” zvaigzne Braiens Ostins Grīns, bet māmiņa – viena no pasaules skaistākajām aktrisēm, “Transformeri” zvaigzne Megana Foksa?

grins

 

Tomēr mēs esam pārliecināti, ka ļoti skaisti bērni dzimst ne tikai slavenību ģimenēs. Vai ne?

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube