“Mēs zinām, ka satraucamies visvairāk par tiem, kuru mīlam un vēlamies, lai ar tiem viss būtu kārtībā,” – tā aktrise par savu slimību.

Aktrisei, seriāla “Amulets” jeb “Charmed” zvaigznei Šenonai Dohertijai (Shannen Doherty) nu ir jauns izskats – drosmīgs un skaists. Aktrise, kas jau kādu laiku cīnās ar vēzi, notiekošā ārstniecības procesa dēļ šķīrusies no garajām matu cirtām.
Dohertija (45), savā Instagram kontā dokumentēja procesu no matu cirtu nogriešanas līdz galvas noskūšanai. Procesu palīdzēja pārdzīvot viņas māte Roza (Rosa) un draudzene Anne Kortringa – Šilstata (Anne Kortright – Shilstat).
Dohertija pirmo reizi atklāja, ka slimo ar krūts vēzi 2015. gada septembrī. – “Es turpinu ēst pareizi, nodarbojos ar sportu un domāju tikai pozitīvas domas.”

Dohertija stāsta, ka ārstēšanās procesā paredzētas divas operācijas iespējas, ieskaitot mastektomiju, ja to ieteiks ārsts. Nav skaidri zināms, kāda tiesi operācija būs nepieciešama, taču Dohertija ir mierā ar gaidāmo. “Galu galā tās ir tikai krūtis, vai ne tā? Protams, es tās mīlu, tās ir manas un tās ir skaistas, taču, ja padomā lielākā mērogā, es labāk esmu dzīva un novecoju kopā ar savu vīru,” – uzsver Dohertija.
“Esmu pateicīga savai ģimenei, draugiem un ārstiem, par sniegto atbalstu, protams, liels paldies arī maniem faniem,” – stāsta Dohertija.

Pēc Dohertijas pārvērtībām, viņas draudzene Anne ievietoja savā Instagram kontā viņas bildi ar parakstu – “Es nevarētu būtu vēl lepnāka par tevi. Tava drosme un spēks ir iedvesmojoši, un esmu tik ļoti laimīga, ka esi manā dzīvē. Paldies, ka akli uzticējies man šajā lielajā notikumā. Es vienmēr būšu tev līdzās, lai vai kas. #pievelnavēzi (#fuckcancer).”

Lai veiksmīgs atveseļošanās process! 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube