Nedēļu atpakaļ Imantas rajonā, notika sadursme starp diviem autovadītājiem, kā rezultātā viens no cietušajiem nokļuva slimnīcā un vēlāk lūdza internetā (Facebook) palīdzību, lai atrastu cilvēku, kurš pēc viņa vārdiem, bez iemesla, uzbruka. Šī informācija ātri kļuva par vienu no apspriestākajām diskusijas tēmām internetā.

https://www.facebook.com/jelena.maliseva/posts/10207130476640611

Pēc vairākām diskusijām un aculiecinieku komentāriem, cilvēki sāka apšaubīt upura nevainīgumu: pēc tam, kad viņš dalījās ar ziņu, divas dienas vēlāk internetā parādījās informācija no sievietes, uz kuras vārda ir reģistrēts auto, kurā pārvietojās, tā dēvētais, “sitējs”. Savā komentārā viņa rakstīja, ka “upuris” melo, jo pēc viņa vārdiem sanākot, ka otrs autovadītājs viņu sācis sist bez jebkāda iemesla, bet patiesībā situācija esot bijusi absolūti citāda – viņa bija atradusies automašīnā, kopā ar savu draugu, kurš bijis pie stūres, kad viņus apdzinusi otra automašīna. Sieviete apgalvoja, ja viņa tobrīd būtu atradusies pie stūres, tad noteikti notiktu autoavārija. Taču viņas draugs esot paspējis apstāties un pēc tam aizgājis pie “upura”, lai pajautātu, kas notiek un kāpēc tā ir jādara? Dabūjis par to pa seju un iekūlās sadursmē.

307296

Uz sievietes komentāru atbildēja pats “upuris”, pasakot, ka viņam ir video ar visiem nepieciešamajiem pierādījumi, kur var redzēt, ka viņš bija braucis normāli, un nebija konflikta provokators.

http://player.tvnet.lv/stream/amlst:61617/playlist.m3u8

 

 

 

 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube