Brīvi izlaisti mati un trīsdesmit grādu karstums ir pavisam neapvienojamas lietas. Lai spētu izdzīvot vasaras svelmē, esam apkopojuši vairākas matu sakārtojumu idejas, kuras ir ne tikai praktiskas, bet arī ļaus izskatīties skaisti un sievišķīgi. Šīs idejas noteikti neliks tev mirkt sviedros. Pat ne uz Ekvatora.

Pirmā lieta, kas nāk prātā, kad termometra stabiņš pārkāpis normas robežu, ir uztaisīt asti, sapīt bizi, vai izveidot uz galvas ko līdzīgu ligzdai. Tomēr tas ir absolūti garlaicīgi un banāli, un mēs taču vēlamies izskatīties skaistas, vai ne? Tādēļ vienā matu sakārtojumā var kombinēt vairākas tehnikas.

Piemēram, saņem matus augstajā zirgastē, pēc tam uzpin bizi visā matu garumā un nostiprini ar matu gumiju. Lai bize neizskatītos pārāk “parasta un vienmuļa”, ar pirkstiem to nedaudz paretini. Vai arī uzpīt gar sāniem divas bizes un tās kā kroni aplikt ap galvu, nostiprinot ar matu sprādzēm. Tāpat var variēt ar dažādām copēm, nesaņemot tajā visus matus, bet daļu atstājot brīvi krītam.
Būtībā viss ir tavās un tavas iztēles robežās – variē, maini un kombinē. Esi drosmīga, ļauj sev justies brīvi un skaisti!

Aplūko dažas interesantas idejas!

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube