Vakar, 20. jūlijā tika pabeigta filmas “Fifty Shades Darker” jeb “Tumsa piecdesmit nokrāsās” filmēšana, ziņo grāmatu triloģijas “Greja piecdesmit nokrāsas” autore E.L. Džeimsa (E.L. James).

Grāmatas autore un filmas producente savā twitter kontā paziņoja, ka filmēšana ir noslēgusies. Viņa pateicās visiem faniem, kas ieradās atbalstīt filmēšanas komandu.
Šajā nedēļā filmas aktieri Dakota Džonsona (Dakota Johnson) un Džeimijs Dornans (Jamie Dornan) tika pamanīti filmējam romantiskas ainas Parīzē un Nicā. Pirms tam, filmas ainas tika uzņemtas arī Vankūverā, kur atkal Dakotas Džonsones atveidotā Anastasija Stīla visai kaislīgi filmējās kopā ar savu partneri Džeimiju Dornanu.

Filma “Fifty Shades Darker” uz ekrāniem iznāks 2017. gada februārī. No brīža, kad internetā parādījās fotogrāfijas no filmas uzņemšanas, grāmatas un filmas fani nespēj sagaidīt, kad varēs ieraudzīt gala rezultātu. Filmas jaunās aktrises Kima Beisingere (Kim Basinger) un Bella Hītkota (Bella Heathcote) skatītājus iepazīstinās ar jauniem varoņiem – abas šīs aktrises atveidos bijušās Kristiana Greja (Džeimijs Dornans) mīļotās, un sola daudz spraigu notikumu.

Tad nu mums atliek tikai gaidīt februāri, kad atkal varēsim sekot līdzi Anastasijas un Kristiana attiecībām.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube