Piedāvājam jums, daiļā dzimuma pārstāvēm, nianses, kas ļaus jūsu mīļotajam piedzīvot vispasakaināko orālo seksu viņa dzīvē.

1. Ja zobi nepieskarsies dzimumloceklim, viņam būs grūtāk saprast, ko īsti darāt. Apņemiet to tikai ar augšslejām vai rīkles sieniņām. Jūsu mute spēs radīt sajūtas, it kā jūs abi nodarbotos ar seksu, jo mute ir tikpat karsta un mitra kā jūsu vagīna.

2. Neaizmirstiet par dažādām smērvielām un rūpējieties par to, lai mutē būtu pietekami siekalu. Rūpējieties par to, lai dzimumloceklis vienmēr būtu samitrināts.  Neizslēdziet no procesa savas rokas. Masējiet to ar rokām, tā varēsiet atpūsties un paātrināt finālu.

3. Nebaidieties aizskart dzimumlocekli ar zobiem. Nekas briesmīgs nenotiks, tik atcerieties par drošību un to, ka partneris jums pilnība uzticas. Ja uztraucaties par nepatīkamu aromātu pēc šī iepriecinošā procesa, piedāvājiet abiem kopīgu dušu vai relaksējošu vannu.

4. Atcerieties, ka pat pēc skata neliels loceklis, jūsu mutē var pārvērsties par īstu milzi. Kādēļ tā notiek, nav zināms, bet esiet gatava apbrīnot.

5. Minetam nāksies veltīt kādu laiku. Neceriet, ka, tiklīdz jūsu mīļotā loceklis būs jūsu mutē, tas baudpilni sasniegs kulmināciju. Ne vienmēr orālajam seksam jābeidzas ar orgasmu. Ar savu muti jūs varat to sasildīt un sagatavot kaislīgam seksam.

6. Ja vīrietis jūs pašu iepriecina orāli tikai tādā gadījumā, ja būs arī minets, jums šāds vīrietis nav vajadzīgs.

Jums ir paveicies, ja patīk orālais sekss. Nekautrējieties no tā un atcerieties, ka tādā veidā jūs ļoti iepriecināt savu mīļoto.

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube