Laimīgā māmiņa, aktrise Līva Tailere turpina būt laimīga un priecāties par savu nesen dzimušo bērniņu. Nedaudz mazāk kā pirms divām nedēļām aktrise, kura kopā ar mīļoto vīrieti, sporta aģentu Deividu Gardneru, ģimenē jau audzina pusotru gadu veco dēlu Seiloru Džīnu, kā arī vecāko dēlu Mailo no iepriekšējām attiecībām, laida pasaulē meitiņu Lulū Rouzu. Kopš tā brīža savā Instagram kontā Līva Tailere itin bieži publicē mazulītes fotogrāfijas. Visjaunākā no tām liek pasmaidīt ikvienam. 

liva_tailere

 

Tajā redzama jaunā māmiņa, rokās turot jaundzimušo meitiņu. Iepriekšējā fotogrāfija, ar kuru viņa dalījās ar saviem faniem, meitenīte bija laimīgā tēta rokās. Aizkustinošā fotogrāfija tika publicēta meitenītes piedzimšanas dienā. 

tailere2

Līva Tailere un Deivids Gardners kopā ir nedaudz ilgāk kā divus gadus, bet pagājušajā gadā pāris paziņoja par saderināšanos. “Tas bija ļoti mīļi, es absolūti neko tādu negaidīju”, – atzinās aktrise. – “Es tajā brīdī izskatījos ne pārāk labi: biju stāvoklī, tikko pēc dušas – bet te, gredzens! Protams, man acis bija slapjā vietā… Tas pavisam nebija “smalki”, taču pavisam noteikti ļoti aizkustinoši un negaidīti”.

 

 

.

 

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube