Kā zināms, šova “Amerikas nākamā topmodele” (Americas Next Top Model) patronese un ilggadējā vadītāja Taira Benksa (Tyra Banks), pēc 22. sezonas noslēgšanās, paziņoja, ka šī bija pēdējā šova sezona un viņai ir laiks pieņemt jaunus izaicinājums.

Tomēr, pēc lielās skatītāju atsaucības un VH1 iniciatīvas, tika izlemts, ka šovam ir jāturpinās, bet nu jau ar citu vadītāju un žūriju. Tas nozīmē, ka mums, ilggadējiem šova faniem, nāksies atvadīties no Tairas Benksas, Džeja Aleksandra (J. Aleksandrs) un pārējiem, kurus šo gadu laikā tik ļoti esam iemīlējuši.

Jūlijā sākumā tika paziņots, ka jaunā šova vadītāja būs britu dziedātāja Rita Ora, tāpat tika ziņots, ka žūrija tiks mainīta. Jaunajā žūrijas sastāvā būs redzama modele Ešlija Grehema (Ashley Graham), žurnāla Paper radošais direktors Drū Eliots (Drew Elliot) un stilists Lo Roačs (Law Roach).

Foto: Jean Claude Dhien

Foto: Jean Claude Dhien

USA Today ziņo, ka jaunajā šovā uzmanība tiks pievērsta popkultūrai un aktuālajam mūsdienu pasaulē,  jo mūsdienīgai modelei šajā industrijā ir jābūt daudzpusīgai, inteliģentai un ar daudz talantiem.

“Nav vairs runa par to, kurai ir izteiktākie vaigu kauli, skaistākie mati vai ideālāka gaita uz mēles,” – stāsta Taira. – “Mans mērķis bija parādīt jaunajām meitenēm, ka es nemeklēju veiksmīgu modeli un nemeklēju veiksmīgu sociālo mediju zvaigzni. Es meklēju abus. Meklēju hibrīdu, jo tāda ir mūsdienu pasaule. Kaut arī pēc 22 sezonām, man šķita, ka šovam ir jābeidzas, VH1 uzsvēra, cik daudz šis šovs ir sniedzis, un cik daudz vēl spēj dot. Kā tad es varēju teikt nē?” Kā zināms, šova ilggadējā vadītāja Taira, būs redzama arī dažās jaunās sezonas sērijās.

VH1 un Logo prezidents Kriss Makkartijs (Chris McCarthy) atzīst, ka neviena jauna vadītāja nespēs aizstāt Tairu Benksu, taču viņi vēlējās šovam sniegt jaunu elpu – vēl vairāk stila, modes un popkultūru. Ņemot vērā Ritas Oras lielo pieredzi BBC raidītajā šovā “Balss(The Voice) un “X- Faktors” (The X Factor), viņa būs atbilstoša šim darbam.

“Kā šova vadītāja un žūrijas locekle, vēlos koncentrēties uz to, ko pati daru savā ikdienā,” – stāsta Rita. – “Tas ir, būt par uzņēmēju un vienlaicīgi spēt pildīt dažādus pienākumus – radīt mūziku, filmēties reklāmas klipiem vai kādai pilnmetrāžas filmai, paspēt uz kāda žurnāla fotosesiju un strādāt pie savas apģērbu kolekcijas.”

Katru nedēļu būs dažādi pārbaudījumi, kas saistīti ar popkultūru un aktuālāko mūsdienu sabiedrībā. Šovs tiks pārraidīts programmā VH1.

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube