Pēc tam, kad Demokrātu partijas konventa pirmā diena raisīja masu rezonansi un dažādus protestus, ASV pirmā lēdija Mišela Obama sniedza neapstrīdami labāko dienas runu. Ar savu runu viņa spēja nomierināt satricināto pūli un to vienot kopīgam mērķim.

Tāpat, viņa atgādināja visiem, cik ļoti vēsturiska ir Hilarijas Klintones prezidentūras kampaņa – un viņa to izdarīja īpaši autentiskā un emocionālā veidā, kas spēja vienot daudzus.

“Tieši Hilarijas Klintones dēļ, manas meitas un mūsu visu dēli un meitas var uzskatīt par pašsaprotamu to, ka sieviete var būt ASV prezidente,” – sava runā teica Obama.

Tāpat viņa atspēkoja Donalda Trampa teikto, ka Amerika atkal ir jāpadara lieliska. – “Neļaujiet nevienam jums teikt, ka šī valsts nav lieliska, ka mums kaut kādā veidā tā atkal ir jāpadara lieliska, jo tieši šobrīd šī ir labākā valsts uz Zemes.”

Šis bija viens no viņas runas spēcīgākajiem citātiem, tomēr tas nebija viss. Viņa pārsteidza visus ar savu emocionālo un personīgo runu. Viņa runāja par to, cik ļoti šis prezidentūras laiks ir mainījis Baraku, un to, cik viņas meitas Malia un Saša ir augušas no mazām, mīļām meitenēm līdz gudrām, jaunām sievietēm.

Tāpat viņa runāja par to, cik lielu atbildību uzņēmušies, lai spētu būt veiksmīgs paraugs bērniem. Un viņa tic, ka Hilarija Klintone spēs šo atbildību uzņemties pilnā mērā. Uzsvēra, cik vēsturisks bija Baraka Obamas prezidentūras laiks, un cik vēsturisks tas būs arī Hilarijai Klintonei.

https://youtu.be/-Z8Y5L9tGZM

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube