NBA zvaigzne Lebrons Džeims izlēmis atgriezt to, ko sabiedrība darījusi viņa labā. Viņš apvienojies ar vietējo Universitāti, lai 1100 bērniem nodrošinātu iespējas studēt.

Basketbola zvaigznei Lebronam Džeimsam nav bijusi pati skaistākā bērnība. Dzimis Ohaio, Akronā, viņa ģimene bieži cīnījās, lai spētu savilkt kopā galus, un tieši tādēļ viņi aizsūtīja Lebronu dzīvot kopā ar Frenku Volkeru (Frank Walker). Tā bija liktenīga lieta, ko viņi izdarīja, jo tieši caur Frenku Džeims iemīlēja basketbolu.

Tagad, kā profesionālam atlētam, Džeimsam ir iespēja palīdzēt citiem. Un viņš ir pierādījis, cik uzticīgs ir sabiedrībai, kas uzaudzināja viņu, ziedojot tai lielu naudas summu un sniegtu Akronas bērniem iespēju studēt.

ESPN ziņo, ka Lebrons, kas bieži par sevi saka – “esmu tikai puisis no Akronas”, sadarbojas ar vietējo universitāti un garantē četru gadu stipendiju, tiem studentiem, kas ir “I Promise” programmā. Stipendija sedz mācību maksu un visus, ar universitāti saistītos uzdevumus, kas ir aptuveni 9500 dolāru gadā. Kopumā stipendijas tiks piešķirtas 1100 bērniem, kas kopumā viņam izmaksās vairāk kā 41 miljonu dolāru.

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube