Rokmūziķis Robs Nešs – cilvēks ar neparastu biogrāfiju un milzīgu sirdi.

Vienu dienu skolas direktors piezvanīja Robam un palūdza uzstāties skolēnu priekšā, kuri nesen mēģināja padarīt sev galu. Nešs zināja, ko izjūt auditorija  – pusaudžu gados viņš brīnumainā kārtā izdzīvoja autokatastrofā un bija spiests aizmirt par sapni – kļūt par profesionālu sportistu.

“Pēc uzstāšanās viena no meitenēm piegāja pie manis un iedeva savu pirmsnāves vēstuli. Viņa vēlējās padarīt sev galu nākošajās brīvdienās.” – stāsta Nešs. Viņam sanāca pārliecināt bērnu nedarīt sev pāri un kopš tā laika sāka apmeklēt skolas un medicīnas iestādes regulāri, kur dalījās ar saviem stāstiem un mēģināja ietekmēt pusaudžus ar narkotiskām, alkoholiskām un psihiskām problēmām. Robs sakrāja 535 vēstules, kā arī asmeņus un lodes un apmainīja visus šos suvenīrus pret solījumu, ka bērni pārstās darīt sev ļaunu.

“Daudzu gadu garumā es novēroju kā cilvēki taisa tetovējumus ar manu dziesmu tekstiem. Es visu labi apdomāju un nolēmu uztaisīt uz rokas tetovējumu ar pirmajiem 120 vēstuļu autoriem.” – saka Robs.

https://www.youtube.com/watch?v=3qvqFijcPFM

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube