Čellu trio “Melo-M” vasaras nogalē klausītāju vērtējumam nodevis savu jaunāko veikumu – oriģinālmūzikas albumu “No meža mēs nākam”, kurā klausāmas daudzas iepriekš neizdotas grupas dalībnieka Kārļa Auzāna kompozīcijas, kā arī klausītājiem tiek piedāvāts muzikāls video trilleris.

Trio jaunā albuma saturu veido instrumentāli skaņdarbi, no kuriem lielākā daļa iekļauta pirms vairākiem gadiem atskaņotajā tāda paša nosaukuma koncertprogrammā. Līdztekus ierakstā atrodamas arī vairākas labi pazīstamas Kārļa Auzāna kompozīcijas no teātra izrādes “1984” un fragments no savulaik ar orķestri “Rīga” kopā iestudētā skaņdarba “Oda Gagarinam”.

Kārļa Auzāna komponētā oriģinālmūzika jau vairākus gadus ir trio “Melo-M” repertuāra neatņemama sastāvdaļa koncertos, taču ieraksta formātā līdz šim nav bijusi pieejama.

Trio jauno albumu “No meža mēs nākam” varēs iegādāties mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās un internetā.

Līdztekus “Melo-M” vasaras nogalē publikas vērtējumam nodod arī albumā iekļautās kompozīcijas “Streams Of Consciousness” video versiju – savdabīgu muzikālu trilleri, kas tapis režisora Ivo Skanstiņa vadībā.

“Melo-M” čellu mūzikas pavadītais spraigais video stāsts, kurā netrūkst ne spilgtu personāžu, ne asa sižeta notikumu:

Saistītās tēmas: Melo-MNo meža mēs nākamVideo

youtube icon
Abonēt youtube