Jau pavisam drīz, no 3. līdz 9. septembrim Krievijas pilsētā Sočos notiks dziesmu konkurss “Jaunais Vilnis”, kur Latviju pārstāvēs dziedātāja Samanta Tīna. Lai arī viņas kolēģu un arī fanu viedokļi par to, vai mūsu dziedātājiem vispār vajadzētu piedalīties šajā Krievijas dziesmu konkursā, ir atšķirīgi, Samanta Tīna tikmēr pucējas un gaida savu uzstāšanos.

Par dziedātājas apģērbiem, ko viņa valkās festivāla laikā, parūpējusies latviešu zīmola “Amoralle” dizainere Inese Ozola. Lai akcentētu Samantas sievišķību, Inese māksliniecei ir piemeklējusi zīda tērpus ar mežģīņu akcentiem, kombinācijā ar dabīgo pērļu un zīda ziedu kaklarotām.

“Zīdā un mežģīnēs tērpta sieviete neatstās vienaldzīgu nevienu. Es ticu, ka skaists tērps liek sievietei uzplaukt un justies vēl pārliecinošākai, palīdzot daudz valdzinošāk sasniegt nosprausto mērķi. Es ticu, ka Samantai viss izdosies,” uzsver dizainere. 

Atgādinām, ka oriģināldziesmu konkursā Samanta izpildīs maestro Raimonda Paula sarakstīto dziesmu “Kāds trakais mani uzgleznos”. 

Saistītās tēmas: amorallejaunais vilnissamanta tīnatērpi

youtube icon
Abonēt youtube