capture

 

 

Jau šajā nedēļas nogalē, 17. septembrī, Rīgā notiks kas ļoti jauns un līdz šim nebijis – nakts brauciens ar skrituļslidām, skrejriteņiem, skrituļdēļiem un longbordiem pa pavisam svaigi uzklātu Brīvības ielas asfaltu!

Brauciena interesenti tiks gaidīti pie tirdzniecības centra „Alfa” no plkst. 20.00., un veselas trīs stundas rīdzinieki un pilsētas viesi varēs lieliski pavadīt laiku – klausīties dzīvo mūziku, piedalīties meistarklasēs, kā arī bērni varēs jautri pavadīt laiku, lēkājot uzpūšamās atrakcijās.

Starts skrituļotājiem un skeiteriem tiks dots plkst. 23.00 no tirdzniecības centra „Alfa”. Sportisti brauks līdz „VEF” Kultūras pilij un atpakaļ. Kopumā maršruta garums būs pieci kilometri.

Jāpiemin, ka brauciena laikā nevienam netiks reģistrēts ne laiks, ne ātrums, uzsverot to, ka nevienam savā starpā nav jāsacenšas.

Patlaban braucienam pieteikušies jau vairāk nekā 500 dalībnieku, un arī tu vēl vari paspēt pieteikties šeit!  Piedalīties pasākumā ir aicināts ikviens– gan profesionāļi, gan tie, kuriem tas ir tikai hobijs. Galvenais ir paņemt savus skrituļojošus sporta inventārus un labu garastāvokli!

 

Atgādināsim, ka 17. septembrī no 12.00 dienā līdz pat pusnaktij galvaspilsētas centrā un Brīvības ielā risināsies jau par tradīciju kļuvušais aktīvās atpūtas, veselīga dzīvesveida un sporta festivāls „Rīgas Sporta nakts”.

 

Saistītās tēmas: BrīvībasIelaNaktsBrauciensSkrituļošana

youtube icon
Abonēt youtube