12 miljonus ASV dolāru vērtais Džonija Depa penthouse ir gluži kā mākslas darbs, kura tapšanā palīdzējis brazīliešu mākslinieki – dvīņi OSGEMEOS.

Penthouse veidots īstā art deco stilā, un tā atrašanās vieta ir vecpilsētā (Losandželosas vecajā rajonā). Tam ir deviņas guļamistabas un 14 vannas istabas, un šobrīd saistībā ar skandalozo šķiršanos no sievas Amberas Hērdas satriecošais mākslas darbs jeb penthouse tiek pārdots.

“Kaut arī nozīmīgs fakts ir tas, ka šeit dzīvo Džonijs Deps, galvenokārt šis dzīvoklis piesaista ar neiedomājami dārgu un retu mākslas kolekciju, kas šo penthouse padara par nozīmīgu arhitektūras mantojumu tieši šajā dzīvokļu sērijā,” stāsta aģents, kurš pārdod šo vietu.

Šis milzīgais penthouse sastāv no pieciem mazākiem penthouse, kas kopā radījuši apbrīnojamu dzīvesvietu ar neskaitāmām fotogrāfijām, mākslas darbiem un, protams, OSGEMEOS satriecošais mākslas darbs uz ēdamistabas sienas (tas vien aizņem viena penthouse platību).

“Aiz loga redzi Brodveju un neskaitāmas vēsturiskas, skaistas ēkas. Nedaudz tālāk saskatāmi kalni. Tālāk redzama arī jaunā, modernā pilsētas daļa. Un ticiet vai nē, šeit sēdēt un vērot to, kas notiek aiz loga, ir īsta bauda,” stāsta mākleris.

2007. gadā Deps pirmo reizi ievācās pirmajā no pieciem penthouse. Sākotnēji šeit bija vien apģērbu un mēbeļu veikals. Pāris gadu laikā viņš iegādājās arī pārējos šīs ēkas penthouse, savienojot jau trīs dzīvokļus. Ceturto dzīvokli viņš atstāja kā viesu rezidenci, un piektais kļuva par viņa mākslas un mediju studiju. Šie pieci apartamenti tiek pārdoti kopā, taču, ja ir vēlme, var iegādāties arī pa vienam. Taču netiek atklāta viena penthouse cena.

Depam pieder vēl citi īpašumi Losandželosā, un, kā izrādās, tiek pārdoti ne tikai tie, bet arī īpašumi Francijā un Venēcijā.

Kaut arī var likties, ka apartamentu pārdošana ir tieši saistīta ar Depa šķiršanos, kā izrādās, tas esot nopietns biznesa solis. Kā saka mākleris, Deps šos īpašumus iegādājies par 7 miljoniem, taču pārdot plāno teju uz pusi dārgāk.

“Deps nav tikai lielisks aktieris, viņš arī nopietns un gudrs biznesmenis!”

 

Saistītās tēmas: BrodvejadzīvoklisDžonijs DepsLosandželosapārdodpenthouse

youtube icon
Abonēt youtube