Horvātijas futbola pussargs Luka Modričs līdz 2020. gadam pagarinājis līgumu ar Spānijas grandu Madrides “Real“, kas ir pašreizējā UEFA Čempionu līgas titula glabātāja.

Tiesa, 31 gadu vecais Modričs ceļgala savainojuma dēļ šomēnes vēl nevarēs doties laukumā.

Modričs karaliskajam Madrides klubam pievienojās 2012. gadā, par aptuveni 35 miljoniem eiro pārnākot no Anglijas vienības Totenhemas “Hotspur“. Sākums futbolistam šajā komandā nebija viegls, taču ar laiku viņš kļuvis par vienu no tās stūrakmeņiem.

Kopā ar Madrides “Real” horvāts četru gadu laikā ieguvis septiņas trofejas, ieskaitot uzvaru UEFA Čempionu līgā 2014. un 2016. gadā.

Modričs šajā Spānijas komandā aizvadījis kopumā 180 spēles, kurās guvis 11 vārtus. Karjeras laikā spēlētājs pārstāvējis trīs pašmāju klubus – Zagrebas “Dinamo”, kā arī Mostaras “Zrinjski” un Zaprešicas “Inter” vienības, kurās atradās īrē.

Horvātijas izlases rindās Modričs aizvadījis 94 spēles, gūstot 11 vārtus.

Iepriekš Madrides “Real” vienojās par jaunu līgumu ar vāciešu pussargu Toniju Krosu, bet tuvākajā laikā klubs varētu paziņot par kontraktu pagarināšanu arī ar portugāļu superzvaigzni Krištianu Ronaldu un velsieti Geretu Beilu.

Madrides “Real” ar 18 punktiem astoņās spēlēs Spānijas čempionāta kopvērtējumā pašlaik atrodas tabulas galvgalī. Tikpat punktu ir arī Madrides “Atletico“, kamēr principiālā pretiniece “Barcelona” atpaliek par diviem punktiem.

 


Informācija: BNS

Saistītās tēmas: FutbolsMadrideModričsReal

youtube icon
Abonēt youtube