Ilgais balsu skaitīšanas process nu ir beidzies, un Amerikas Savienotās Valstis nu ir izvēlējušās savu nākotni vismaz turpmākos 4 gadus, savu atbalstu izrādot Republikāņu kandidātam Donaldam Trampam. Lielāko atbalstu Trampam izrādīja Amerikas lielie štati ar lielāku iedzīvotāju skaitu, kas viņam ļāva izvirzīties vadībā un uzveikt Hilariju Klintoni.

Eksperti: “Demokrātu problēma ir mediju un sociālo tīklu nesaprašana. Tramps šajā jomā bija nepārspējams – viņš izprata gan radio, gan televīziju, gan arī sociālos tīklus, kas palīdzēja viņam iegūt vēlētāju atbalstu, neskatoties uz visām negācijām, kas nācis no viņa. Klintone nerunā ar cilvēkiem un nepaskaidro, kā padarīs cilvēku dzīvi labāku, taču Tramps to dara.”

Protams, Trampa problēma būšot visu valsts iedzīvotāju vienotības sajūtas radīšana, kas būšot viens no viņa visgrūtākajiem un nopietnākajiem pienākumiem.

“Acīmredzot sieviešu diskriminēšana un seksuāla aizskaršana nav bijis pietiekami liels iemesls, lai neatbalstītu Trampu,” sacīja politiskie eksperti, kas sekoja līdzi vēlēšanu norisei.

Donalds Tramps, gaidot vēlēšanu rezultātus:

 

 

 

Saistītās tēmas: ASVPrezidentsTramps

youtube icon
Abonēt youtube