Daudziem cilvēkiem patīk lasīt horoskopus, jo tiek kaut kādā mērā palīdz tiem risināt dažādas situācijas vai arī dod atbildes uz vēl neatbildētiem jautājumiem. 

Ieskatīšanās zvaigznēs, lai kaut nedaudz uzzinātu ko jaunu, ir lielisks veids ceļā uz sevis atklāšanu. Cilvēki mēdz lūkoties zvaigznēs, lai ne tikai izzinātu savas stiprās puses, bet arī vājās.

Šeit būs uzskaitītas katras zodiaka zīmes sliktākās īpašības:

Auns

Auni ir ļoti ugunīgi un ātri iekarst, ja kaut kas nerit pēc viņu plāna. Citi var padomāt, ka esat ar dominējošu raksturu, taču patiesībā jūsos valda spēcīgas emocijas, kuras bieži nespējat kontrolēt.

Vērsis

Bieži kļūstat apsēsts ar savām nepilnībām un to, kā tās atrisināt. Augstu vērtē materiālās lietas un sabiedrībā izejat vien tad, ja jūtat, ka izskatāties patiesi ideāli. Tomēr tajā pašā laikā vērši mēdz būt bezgala garlaicīgi.

Dvīņi

Dvīņi pazīstami ar to, ka tiem mēdz būt divas personības, kas nereti ir pretrunā viena ar otru. Dvīņiem nereti trūkst žēlastības un pašapziņas, kas noved pie neparedzamas uzvedības, kas bieži cilvēkiem liek justies neērti.

Vēzis

Vēži mēdz bieži sūdzēties un gausties par dzīvi. Pirmais solis, kad jūt, ka viss paliek slikti, vēzis ieraujas savā čaulā. Viegli aizskart vēžu jūtas. Pārlieku emocionāli.

Lauva

Nereti tiek uzskatīti par ļauniem. Bieži apkārt sev meklē cilvēkus, kas par sevi nejūtas tik pārliecināti, tādā veidā ļaujot izcelties tieši lauvai. Lauvas vēlas un uzskata, ka draugi tos augstu vērtē, bet patiesībā tie zemu vērtē paši sevi, kādēļ arī ir kopā ar lauvu.

Jaunava

Jaunavas paceļ slinkošanu citā līmenī. Nepārtraukti sēž mājās un pārtiek no ātrajām uzkodām. Jaunavām vienkārši ir ļoti grūti pārvarēt slinkumu, tas arī viss!

Svari

Izbauda flirtēšanu ar teju visiem, kas noved pie tā, ka nereti iepazīstas ar cilvēkiem, ar kuriem nemaz nevajadzētu iepazīties. Kas noved pie absolūti destruktīvām attiecībām, kurās svari mēdz būt īpaši neizlēmīgi un nepārliecināti. Jāpiemin, ka svari var būt vēl slinkāki par jaunavām.

Skorpions

Skorpioni mēdz būt skumjas dvēseles, kas nespētu nodarīt pāri pat mušai. Skorpionu nevainīgums slēpj sociopātiskās un atriebīgās šīs zīmes puses. Viņiem nereti ir saraksts ar cilvēkiem, no kuriem vajadzētu atbrīvoties, lai būtu laimīgi.

Strēlnieks

Mēdz pieļaut īpaši dumjas kļūdas. Īpaši neapdomīgi un bezrūpīgi, kas mēdz atnest daudz problēmu. Bieži dara trakas lietas, neizsverot par un pret.

Mežāzis

Tie mēdz būt kautrīgi un neveikli un labāk aizies pie zobārsta, nevis izies sabiedrībā. Un nereti mežāži mēdz būt visgarlaicīgākie cilvēki uz pasaules. Toties citi mēdz būt neiedomājami traki un neapdomīgi savā runā.

Ūdensvīrs

Nez kādēļ domā, ka ir vissvarīgākie uz pasaules. Uzskata, ka visi, kas ir apkārt, ir zemākas kārtas. Ūdensvīri ļoti cenšas būt unikāli, taču galu galā ir vēl parastāki par parastu. Patīk uzskatīt, ka viņu viedoklis ir vispareizākais.

Zivs

Uzmanies, ko saki šiem cilvēkiem, jo tie ir ļoti jūtīgi un emocionāli, nespēj izturēt jokus, kas vērsti pret tiem. Šiem cilvēkiem nereti baidās kaut ko teikt, jo nezina, kā tie uz to reaģēs.

Saistītās tēmas: attiecībashoroskopssliktas īpašībaszodiaks

youtube icon
Abonēt youtube