Ja apnikušas ierastās picas un gribās izmēģināt kaut ko jaunu, bet ar pazīstamām garšām, tad piedāvājam šos vienkāršos picas rullīšus.

Garšos kā ierasta pica, tomēr izskats radīs iespaidu, ka ēdat ko pavisam jaunu un nebijušu. Jāpiebilst, ka šādus mazus rullīšus viegli pasniegt un baudīt, īpaši nesmērējot pirkstus. 🙂

Sastāvdaļas:

  • picas mīkla (iesakām “Dobeles dzirnavnieka” picas mīklu – viegli pagatavojama, nekādu problēmu)
  • tomātu mērce pēc pašu izvēles un vēlmēm
  • daudz siera, desa, šķiņķis, olīvas, ananāsu gabaliņi vai jebkas cits, kas šķiet piemērots jūsu picai

Visas sastāvdaļas un to daudzumu varat izvēlēties paši, viss atkarīgs no jūsu vēlmēm.


Pagatavo picas mīklu, sekojot uz iepakojuma redzamajiem norādījumiem.

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādu temperatūrai, izvēlies cepamo pannu, kurā liksi picas rullīšus.

Izrullē picas mīklu pēc iespējas plānāku, bet ne tik ļoti, ka spīd cauri. Kārto tomātu mērci, sieru, desu un citas izvēlētās sastāvdaļas.

Sākot ar vienu no garākajām picas pusēm, sarullē to tādā kā lielā mīklas desiņā. Izmanto asu nazi, lai šo desiņu sagrieztu sevis izvēlētos rullīšos.

Katru rullīti kārto uz izvēlētās cepamās pannas un cep apmēram 10-15 minūtes. Izņem no krāsns un pārber ar papildu sieru. Un atkal uz apmēram 2 minūtēm liec krāsnī. Kad siers izkusis un kļuvis zeltains, ņem ārā no krāsns.

Pasniedz siltus. Lai labi garšo! 🙂

Avots

Saistītās tēmas: garšīgikulinārijapicarecepte

youtube icon
Abonēt youtube