Mēs katrs esam savādāki, katrai zodiaka zīmei ir savas īpašības un konkrētas pazīmes.

Mēs izrādām dusmas citādāk, izrādām prieku citādāk un arī mīlestību pret kādu mēs izrādām pavisam atšķirīgi atkarībā no tā, kādas zodiaka zīmes pārstāvji mēs esam.

Auns

Šī ir pirmā zodiaka zīme un arī visstoiskākā no visām. Viņi mēdz būt diezgan sausi un bez jebkādas humora izjūtas, taču neuztraucies, ar viņiem vienalga ir interesanti. Viņu ideja par flirtēšanu ir sarkasma izmantošana un otra cilvēka ķircināšana. Taču neuztver katru vārdu pārāk personīgi. Ja auns uzvedas tieši šādi, viss ir kārtībā, tu viņam patīc.

Vērsis

Visanalītiskākā, vērīgākā un varbūt ciniskākā zīme. Mēdz būt atklāti un uzreiz pasaka savas jūtas. Meklē īpašas, konkrētas iezīmes, kas iepatīkas citos. Tie, iespējams, bieži neizteiks komplimentus, bet neuztraucies, viņi vienalga tevi mīl.

Dvīnis

Ietiepīgi, bet ar plašu sirdi un vienmēr prieks būt līdzās tieši dvīņiem. Kaut arī dvīnis, iespējams,  neizjūt nekādas romantiskās jūtas, tie nebaidās no flirta un mīļuma izpausmēm. Dažkārt dvīņi ir tieši un atklāti, tomēr slikti tiek galā ar nopietnām attiecībām.

Vēzis

Uzskatāmi par visromantiskākajiem, mīl rūpēties. Vēžiem patīk sūtīt ziedus, dāvanas un rakstīt mīlas vēstules. Šīs zīmes pārstāvji ir vērīgi – vienmēr atcerēsies tavu dzimšanas dienu vai citu svarīgu dienu, pat tava kaķa dzimšanas dienu. Tādā ziņā viņi ir visai traki…

Lauva

Drosmīgi, kaislīgi un dominējoši cilvēki. Lauvas kļūst apsēsti, tādēļ, ja jūsu attiecības ir vien platoniskas, ik pa laikam noder robežu noteikšana. Lauvām gribas būt otra cilvēka uzmanības centrā, un viņi vienmēr atradīs veidu, kā izklaidēt vienam otru.

Jaunava

Sīkumainas personības. Grūti atrast nepilnības un dīvainības, bet, ja tomēr sāc tās pamanīt, tad tā ir laba zīme. Ja jaunavas ir kopā ar tiem, pret kuriem izjūt romantiskas jūtas, viņi mēdz atbrīvoties un parādīt patieso dabu.

Svari

Svari visnopietnāk uztver labāko draugu būšanu. Svari būs tie cilvēki, kas neļaus otram slīgt depresijā. Viņi atskaņos otra mīļāko dziesmu, pat ja to nevarēs ciest. Viņi cenšas būt daļa no otra cilvēka dzīves jebkādos veidos.

Skorpions

Viņi ir kā uguns jebkuros veidos. Mēdz ārkārtīgi flirtēt un viņu izrādītās emocijas mēdz būt visai seksuālas. Taču neņem galvā, skorpioniem tieksme tīksmināties pašiem par sevi. Saka to, ko domā, jūt un dievina dziļas, filozofiskas sarunas ar tiem, kurus mīl.

Strēlnieks

Draudzīgi, sirsnīgi un mīl pieskārienus. Dievina apskauties, pieskarties un sēdēt tuvu tiem, pret kuriem izjūt siltas jūtas. Viņi vēlas izjust mīļotā cilvēka klātbūtni.

Mežāzis

Pacietīgi un mēdz būt kautrīgi. Viegli neatklājas cilvēkiem, vismaz ne tādā līmenī kā zivis. Bet, kad atklājas, otrs cilvēks to noteikti izjūt. Novērtē otra viedokli un uzskatus, bet neklausās citos.

Ūdensvīrs

Visneparastākā zīme. Grūti paredzēt, ko domā un ko darīs šis cilvēks. Jo vairāk otrs šim cilvēkam iepatīkas, jo trakāki tie kļūst. Izrāda jūtas ar dāvanām, piemēram, ceļojumiem vai dārgos veikalos atrodamiem dārgumiem.

Zivs

Bez šaubām jūtīgākā un romantiskākā zīme un īpaši neslēpj jūtas. Šīs zīmes cilvēki bieži mēdz izpaust jūtas dzejoļos un saliek bilžu albumus. Visā ko dara, kas saistīts ar mīļotajiem, vienmēr ieliek visu sirdi.

Saistītās tēmas: horoskopsmīlestībaromantikazodiaka zīme

youtube icon
Abonēt youtube