Hokeja klubs “Kurbads” 21. decembrī plkst. 18.00 aicina visus līdzjutējus uz labdarības spēli pret hokeja klubu “Prizma” Ogrē, Vidzemes ledus hallē.

Visi ieņēmumi no pārdotajām biļetēm tiks ziedoti mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša atbalstam – rehabilitācijai un atlabšanai. Biļetes cena ir vien divi eiro.

Rolandu Ūdri 17. janvārī piemeklēja nelaime, viņu notrieca automašīna. Viņš vairākas nedēļas cīnījās par savu dzīvību, par laimi cīņu viņš uzvarēja, taču priekšā ir smags rehabilitācijas ceļš, kurā Ūdrītim būs nepieciešama pilna aprūpe un uzmanīga kopšana.

Ziedot mūziķim iespējams arī zvanot pa tālruni 90006385 (maksa par zvanu 1,42 EUR) vai ar pārskaitījumu fondam “Ziedot.lv” ar norādi Rolandam Ūdrim.

“Tā ir lieliska iespēja ar spēli, ko mēs visi mīlam, palīdzēt mūziķim, kurš radījis visu iemīļotu mūziku. Neviens nav pasargāts no nelaimēm un dzīves pārbaudījumiem, tāpēc aicinu visus uz hokeja spēli, lai sniegtu atbalstu Ūdrīša rehabilitācijai,” saka “Kurbads” vārtsargs Mārtiņš Raitums, tuvs mūziķa ģimenes draugs.

Saistītās tēmas: Hokejslabdarības spēlePrāta VētraRolands Ūdris

youtube icon
Abonēt youtube