Nereti īstās un vienīgās mīlestības meklējumi var nebūt tik vienkārši, kā raksta grāmatās, un bieži vien grāmatās rakstītais ne tuvu neatbilst realitātei.

Kad tā vien šķiet, ka esi beidzot sev līdzās atradis kādu, ko mīlēt un kas mīl tevi, kaut kas noiet greizi un visa pasaule sabrūk. Kā noteikt un saprast, ka cilvēks, kuru mīlam, patiesi ir mūsu īstais?

Šeit būs 5 pašsaprotamas pazīmes, kas liecina – jā, esi atradis savu īsto!

Tavs prāts ir mierīgs

Attiecības, kurās šobrīd atrodies, rada tevī miera un komforta sajūtu. Ja esi radis pie attiecībām, kurās vienmēr biji uztraucies un ārkārtīgi emocionāls, tad šī ārkārtīgā miera sajūta var likties nedaudz mulsinoša. Tomēr saprotot, ka tā nes tikai pozitīvas sajūtas, viss šķitīs lieliski. Ja partneris tev liek justies lieliski un tā, ka tev nav jāizliekas, tad zini, viss ir tā, kā tam jābūt.

Tu esi pārvarējis vecos ieradumus, kas radušies iepriekšējās attiecībās

Daudzi no mums savas dzīves laikā bijuši vairākās attiecībās, kuru laikā mēs esam apguvuši daudz jauna par sevi un to, kā dzīvot kopā ar šiem cilvēkiem. Ja esi kopā ar īsto un vienīgo, tad tev ir viegli atbrīvoties no ieradumiem, kas veidojušies iepriekšējo attiecību iespaidā. Tu spēj radīt jaunus un veselīgus ieradumus.

Tu beidzot apzinies, ka tikai paša rokās ir laime

Protams, laimi mūsos rada pozitīvas attiecības. Tomēr ir jāsaprot, ka vispirms laimi radām mēs paši sev. Ja jūti, ka tavs partneris tevi vairs nedara laimīgu, padomā par to, kā pats spēj sevi padarīt laimīgu, ko pats vari darīt lietas labā. Jāsaprot, ka kādreiz katrās attiecībās var gadīties brīži, kuros neesam īpaši laimīgi, tomēr vissvarīgākais ir tas, kā mēs spējam ar to tikt galā gan individuāli, gan kopā.

Tu pieņem otru tieši tādu, kāds viņš ir

Ja tu spēj pieņemt otra cilvēka plusus un mīnusus, tad zini, ka arī šis cilvēks spēs pieņemt tevi. Un tādos brīžos ir skaidri jāsaprot, ka šis ir tavs īstais cilvēks. Tev viņa klātbūtnē nav jāizliekas, un šim cilvēkam arī nav jātēlo tas, kas viņš nemaz nav. Pareizas un veselīgas attiecības ir tās, kurās tu necenties mainīt otru cilvēku, bet pieņem viņu ar visiem viņa “tarakāniem”.

Jūs abi darīsiet visu, lai attiecības izdotos

Visgrūtāk reizēm ir atzīt, ka katrās attiecībās mēdz būs problēmas. Tomēr to, cik attiecības ir veiksmīgas, nosaka tas, cik katrs no šiem cilvēkiem ir gatavs ieguldīt tajā, lai problēmas risinātu. Ja abas puses ir gatavas rast risinājumus, lai tur vai kas, tad zini, esi kopā ar īsto. Neaizmirsti, ka daudz nosaka vēlme būt kompromisā. Attiecībās ir jābūt vēlmei tās padarīt vēl spēcīgākas, vēl labākas un laimīgākas, ja abi to vēlas, viss ir kārtībā!

Saistītās tēmas: attiecībasmīlestība

youtube icon
Abonēt youtube